Jane Doe
Zaangażowana w BB
Noooo pracuje zdalnie, aktualnie na wiosce i zaraz uschnę z nudów. W ramach rozrywki mogę jechać do lidlaPracujesz zdalnie?
Ja też nie miałam plamienia implantacyjnego.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noooo pracuje zdalnie, aktualnie na wiosce i zaraz uschnę z nudów. W ramach rozrywki mogę jechać do lidlaPracujesz zdalnie?
Ja też nie miałam plamienia implantacyjnego.
Jeśli w to wierzyć to powinnam w weekend coś poobserwować, bo będzie ok 8dpo. Przy mojej nieudanej ciąży majowej nic nie zaobserwowałam na bieliźnie, więc może u mnie takie plamienie potwierdzające implantacji nie występujeA ja co? Dalej analizuje i czytam statystykę w jakim dniu występuje implantacja. Chyba czytam to żeby zejść na ziemię, bo to wszystko potrzebuje czasu, a ja jestem niecierpliwa![]()
To w sumie jest dobry patent dzięki za pomysł, pokłócić się trochę przed owu a nie w trakcieWczoraj sie smialam z zalamania humoru i klotni przed owu, a dzisiaj myslalam, ze wyjde z siebieod kilku godzin powtarzam sobie, ze jestem oaza spokoju, jeszcze sie nie wylamalam, ale daleko nie ma!
ale z drugiej strony wymyslilam plan! Jak jutro od rana sie pokloce, to zdaze pogodzic sie do piatku, gdzie bedzie 13dc, fantastycznie to sobie wymyslilam! Wilk syty i owca cala
![]()
I mnie też na 5 ciąż - ani razu nie miałam plamienia implantacyjnego także to może być - ale nie musiU mnie w żadnej z dwóch ciąż nie było plamienia implantacyjnego więc pamiętaj, że ono nie u każdej kobiety występuje
To tak piszę żebyś nie przekreślała żadnego cyklu z góry![]()
z tego co wiem, plamienie implantacyjne występuje u mniejszości kobietJeśli w to wierzyć to powinnam w weekend coś poobserwować, bo będzie ok 8dpo. Przy mojej nieudanej ciąży majowej nic nie zaobserwowałam na bieliźnie, więc może u mnie takie plamienie potwierdzające implantacji nie występuje
BTW w piątek polece na proga, zobaczymy jakiej jakości owulka była, bo peak wyłapałam konkretny na 1,7 lh.