reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Pracujesz zdalnie?

Ja też nie miałam plamienia implantacyjnego.
Noooo pracuje zdalnie, aktualnie na wiosce i zaraz uschnę z nudów. W ramach rozrywki mogę jechać do lidla 😜 dzisiaj na szczęście koleżanka z pracy znalazła pół godziny żeby się zdzwonic i udawać że dyskutujemy na poważne tematy ale tak naprawdę poplotkowałyśmy. To był moj punkt kulminacyjny tego dnia 🤣

reklama
Wczoraj sie smialam z zalamania humoru i klotni przed owu, a dzisiaj myslalam, ze wyjde z siebie 😂 od kilku godzin powtarzam sobie, ze jestem oaza spokoju, jeszcze sie nie wylamalam, ale daleko nie ma! 😂 ale z drugiej strony wymyslilam plan! Jak jutro od rana sie pokloce, to zdaze pogodzic sie do piatku, gdzie bedzie 13dc, fantastycznie to sobie wymyslilam! Wilk syty i owca cala 😂

A ja co? Dalej analizuje i czytam statystykę w jakim dniu występuje implantacja. Chyba czytam to żeby zejść na ziemię, bo to wszystko potrzebuje czasu, a ja jestem niecierpliwa :p
Jeśli w to wierzyć to powinnam w weekend coś poobserwować, bo będzie ok 8dpo. Przy mojej nieudanej ciąży majowej nic nie zaobserwowałam na bieliźnie, więc może u mnie takie plamienie potwierdzające implantacji nie występuje 🤔
BTW w piątek polece na proga, zobaczymy jakiej jakości owulka była, bo peak wyłapałam konkretny na 1,7 lh.

Wczoraj sie smialam z zalamania humoru i klotni przed owu, a dzisiaj myslalam, ze wyjde z siebie 😂 od kilku godzin powtarzam sobie, ze jestem oaza spokoju, jeszcze sie nie wylamalam, ale daleko nie ma! 😂 ale z drugiej strony wymyslilam plan! Jak jutro od rana sie pokloce, to zdaze pogodzic sie do piatku, gdzie bedzie 13dc, fantastycznie to sobie wymyslilam! Wilk syty i owca cala 😂
To w sumie jest dobry patent dzięki za pomysł, pokłócić się trochę przed owu a nie w trakcie😅

Zrobiłam test owu, ale postępu nie widać, a wręcz bym powiedziała regres. Zobaczymy co powie monitoring.
@Kaalaa wow. Ja nie pamiętam kiedy dostałam. 😀 Chyba jak dziecko urodziłam. Albo jeszcze z raz później.

Załączniki

• IMG_7726.jpeg
    IMG_7726.jpeg
    75,3 KB · Wyświetleń: 26
hej, ja już po kawie :) trzeci dzień pobudka 4.30. dobrego dnia Wam życzę i smacznej ☕
Good Morning Drinking GIF by University of Phoenix

Jeśli w to wierzyć to powinnam w weekend coś poobserwować, bo będzie ok 8dpo. Przy mojej nieudanej ciąży majowej nic nie zaobserwowałam na bieliźnie, więc może u mnie takie plamienie potwierdzające implantacji nie występuje 🤔
BTW w piątek polece na proga, zobaczymy jakiej jakości owulka była, bo peak wyłapałam konkretny na 1,7 lh.
z tego co wiem, plamienie implantacyjne występuje u mniejszości kobiet :) chyba 25-30 % kobiet tylko go doświadcza. ja też nigdy nie miałam, ani w zdrowej ciąży, ani w przypadku biochemicznych, ani pozamacicznej

reklama
Do góry