Jane Doe
Zaangażowana w BB
Kebab na cienkim to najlepsze kwiaty popieramMy uznajemy zasadę że z pośród kwiatów najbardziej lubię kebaba![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kebab na cienkim to najlepsze kwiaty popieramMy uznajemy zasadę że z pośród kwiatów najbardziej lubię kebaba![]()
widziałam ciąże z takim progiemDokładnie. Tylko „słaba”.
Co wcale nie zaprzecza temu co napisałam i nie jest uznawane za dobry wynik.widziałam ciąże z takim progiem![]()
To ja jestem chyba mało kobieca, bo dla mnie kwiaty to marnotrawienie pieniędzy.W temacie kwiatów
To mój już teraz mąż chyba na kupował ich tyle że już teraz zna wszystkie kwiaciarnie w okolicy
Jak się poznaliśmy to za każdym razem jak wracał z trasy to dostawałam bukiet kwiatów
Pamiętam że na pierwsze nasze spotkanie miał taki wieki bukiet że ledwie było go widać z pod tego bukietu ..
Później też były różne piękne bukiety..
Mam ten najładniejsze choć wszystkie były super zasuszone i są na strychu
Ale największy i najbardziej mi zostający w pamięci to ten , który dostałam na 30 urodziny
Ledwie zmieścił się w drzwi
Kiedyś to było romantycznie
Teraz są starania![]()
No w sumie to logiczne bo kwiaty zwiędną a kebabem chociaż się najeszMy uznajemy zasadę że z pośród kwiatów najbardziej lubię kebaba![]()
Nie no, to ja też wolę biżuterię niż kwiaty.Ja najbardziej lubię dostawać od męża biżuterięDo kwiatów nie mam ręki, ususzyłabym nawet kaktusa
a bukiety mimo, że piękne to jednak cieszą oko tylko dopóki nie zwiędną
![]()