reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
W temacie kwiatów 😍
To mój już teraz mąż chyba na kupował ich tyle że już teraz zna wszystkie kwiaciarnie w okolicy
Jak się poznaliśmy to za każdym razem jak wracał z trasy to dostawałam bukiet kwiatów
Pamiętam że na pierwsze nasze spotkanie miał taki wieki bukiet że ledwie było go widać z pod tego bukietu ..
Później też były różne piękne bukiety..
Mam ten najładniejsze choć wszystkie były super zasuszone i są na strychu 😃
Ale największy i najbardziej mi zostający w pamięci to ten , który dostałam na 30 urodziny
Ledwie zmieścił się w drzwi
Kiedyś to było romantycznie
Teraz są starania 🤣

Heloł ❤

Była kawusia i herbatka to ja przybywam z serniczkiem 🥹

20251009_094551.jpg

W temacie kwiatów 😍
To mój już teraz mąż chyba na kupował ich tyle że już teraz zna wszystkie kwiaciarnie w okolicy
Jak się poznaliśmy to za każdym razem jak wracał z trasy to dostawałam bukiet kwiatów
Pamiętam że na pierwsze nasze spotkanie miał taki wieki bukiet że ledwie było go widać z pod tego bukietu ..
Później też były różne piękne bukiety..
Mam ten najładniejsze choć wszystkie były super zasuszone i są na strychu 😃
Ale największy i najbardziej mi zostający w pamięci to ten , który dostałam na 30 urodziny
Ledwie zmieścił się w drzwi
Kiedyś to było romantycznie
Teraz są starania 🤣
To ja jestem chyba mało kobieca, bo dla mnie kwiaty to marnotrawienie pieniędzy. 😀
No i druga sprawa, że nie jestem zwolennikiem ciętych kwiatów, mam takie podejście, że to kolejny przejaw egoizmu człowieka, żeby ścinać coś co żyje, tylko po to żeby dla własnej przyjemności zabrać sobie trochę piękna do domu. ;) Aczkolwiek zdaję sobie sprawę, że to wciąż niestandardowy pogląd.

Ja najbardziej lubię dostawać od męża biżuterię 🥹 Do kwiatów nie mam ręki, ususzyłabym nawet kaktusa 😅 a bukiety mimo, że piękne to jednak cieszą oko tylko dopóki nie zwiędną 😒
Nie no, to ja też wolę biżuterię niż kwiaty. 😅 Ale czasami jakaś pojedyncza różyczka czy tulipan bez okazji na pewno zrobiłyby dzień.

reklama
Ja lubię kwiaty w każdej postaci 😁 cięte, doniczkowe, ogrodowe...aczkolwiek fakt, trochę szkoda że cięte z reguły szybko usychają...moimi kwiatami są goździki, długo stoją, do 3 tygodni i do tego ładnie pachną ☺️

Do góry