reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

To ja jestem chyba mało kobieca, bo dla mnie kwiaty to marnotrawienie pieniędzy. 😀
No i druga sprawa, że nie jestem zwolennikiem ciętych kwiatów, mam takie podejście, że to kolejny przejaw egoizmu człowieka, żeby ścinać coś co żyje, tylko po to żeby dla własnej przyjemności zabrać sobie trochę piękna do domu. ;) Aczkolwiek zdaję sobie sprawę, że to wciąż niestandardowy pogląd.
Dla mnie to też wydawanie bez sensu pieniędzy.wole kwiatki doniczkowe 😁 a najbardziej rozczulił mnie bukiecik z polnych kwiatów,który chłop mi kiedyś zrobił na podwórku i przyniósł jak leżałam na kocu 😍

Załączniki

• Screenshot_2025-10-09-11-00-31-346_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-10-09-11-00-31-346_com.miui.gallery.jpg
    299,2 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Heloł ❤

Była kawusia i herbatka to ja przybywam z serniczkiem 🥹

Zobacz załącznik 1723722
O nie!! :D
To ja jestem chyba mało kobieca, bo dla mnie kwiaty to marnotrawienie pieniędzy. 😀
No i druga sprawa, że nie jestem zwolennikiem ciętych kwiatów, mam takie podejście, że to kolejny przejaw egoizmu człowieka, żeby ścinać coś co żyje, tylko po to żeby dla własnej przyjemności zabrać sobie trochę piękna do domu. ;) Aczkolwiek zdaję sobie sprawę, że to wciąż niestandardowy pogląd.
Ja dostaje czesto tez te doniczkowe, w domu mam lekka dzungle, ale bardzo to lubie :D cietych mniej, ale tez czasem ukroce to zycie niestety 🙈
Dla mnie to też wydawanie bez sensu pieniędzy.wole kwiatki doniczkowe 😁 a najbardziej rozczulił mnie bukiecik z polnych kwiatów,który chłop mi kiedyś zrobił na podwórku i przyniósł jak leżałam na kocu 😍
A takie bukiety kocham najbardziej! W tym roku dostalam tylko jeden z polnych, udalo sie zerwac zanim wlasciciel skosil lake, wiec w sumie troche jakby je uratowalam, bo zyly kilka dni dluzej 😂

Ja Strejserowi mówiłam ,że zamiast ciętych - będziemy kupować rośliny na działkę :) albo jakieś doniczkowe,które ładnie wyrosną zanim się przeprowadzimy za te xyz lat 😆 także mam dwie monstery, dwie krzewiny już w ziemi, dwie hortensje czekają aż je przerobie ,żeby rosły na pniu itd. Itd.
Ale nie powiem,że cięte kwiaty lubiłam dostawać ale jak wspomniałaś- szkoda mi ich trochę - zbieram czasami z młodą polne kwiaty:)

O nie!! :D

Ja dostaje czesto tez te doniczkowe, w domu mam lekka dzungle, ale bardzo to lubie :D cietych mniej, ale tez czasem ukroce to zycie niestety 🙈

A takie bukiety kocham najbardziej! W tym roku dostalam tylko jeden z polnych, udalo sie zerwac zanim wlasciciel skosil lake, wiec w sumie troche jakby je uratowalam, bo zyly kilka dni dluzej 😂
Nasz też poszłyby pod kosiarkę 🫣 ale swoją drogą dostałam kiedyś gipsówke do wazu taką róznokolorową i stoi już ponad rok zasuszona i wygląda przepięknie 😍

reklama
Do góry