Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
I kurczaczki - nie wiedziałam o tym. A wiadomo czy lab mają na miejscu czy odsyłają próbki swoim kurierem u Was? U mnie odsyłają,nie nadają ich na miejscu
o mi nic takiego nie powiedzieli, może to zależy od miejsca?
A piłaś rano wodę czy zupełnie na sucho byłaś? Mi pielęgniarka,gdy też miała problem z moimi żyłami mówiła,że powinno się chociaż szklankę czy dwie wody przed pobraniem wypićmatko, 3 razy mi sie wkuwały dwie pielegarnki. motylkiem dla dzieci, zwykłymi igłami, małymi igłami, grzebały na wszystkie strony i kilka kropli wykrzesały, ale nie wiadomo czy się uda z tego zrobić badania. z kimś konsultowały, że powinno się udać, ale wielkiego przekonania nie miały.![]()
piłamA piłaś rano wodę czy zupełnie na sucho byłaś? Mi pielęgniarka,gdy też miała problem z moimi żyłami mówiła,że powinno się chociaż szklankę czy dwie wody przed pobraniem wypićja miałam z dłoni nawet pobierane nie raz
mnie to już nie ruszało - byleby miała tyle krwii ile się uda. Mam nadzieję,że coś podziałają z Twoją próbką
Ja też czasem mam problem, ale w sumie rzadko. Odkąd piję tą szklankę wody to lepiej jest. Ale pamiętam jak czasami mi pobierali a ta krew nie leciała i tak mi grzebali tą igłą w lewo w prawo, przód tył, to aż mi się słabo robiłopiłamod roku mam taki problem z pobraniem krwi, nie wiem o co kaman, serio.
mi też, już sama zaproponowałam żeby może z drugiej ręki spróbowałaJa też czasem mam problem, ale w sumie rzadko. Odkąd piję tą szklankę wody to lepiej jest. Ale pamiętam jak czasami mi pobierali a ta krew nie leciała i tak mi grzebali tą igłą w lewo w prawo, przód tył, to aż mi się słabo robiło![]()
Ale ze na miejscu, czy ze przez internet trzeba kupic badanie? Oczywiscie, ze bym doplacilawłaśnie weszłam żeby Wam napisać że jest opcja dopłaty 10zl za badanie żeby wynik był w ciągu 2-4h w diagnostyce
za późno weszłam xd