reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
matko, 3 razy mi sie wkuwały dwie pielegarnki. motylkiem dla dzieci, zwykłymi igłami, małymi igłami, grzebały na wszystkie strony i kilka kropli wykrzesały, ale nie wiadomo czy się uda z tego zrobić badania. z kimś konsultowały, że powinno się udać, ale wielkiego przekonania nie miały. 🙈

I kurczaczki - nie wiedziałam o tym. A wiadomo czy lab mają na miejscu czy odsyłają próbki swoim kurierem u Was? U mnie odsyłają,nie nadają ich na miejscu

o mi nic takiego nie powiedzieli, może to zależy od miejsca?

wydaje mi się, że wysyłają. mi się przypomniało przy kasie że kiedyś korzystałam z takiej opcji dla córeczki i tak w ostatniej chwili zapytałam :) faktycznie pewnie zależy jaki punkt pobran

matko, 3 razy mi sie wkuwały dwie pielegarnki. motylkiem dla dzieci, zwykłymi igłami, małymi igłami, grzebały na wszystkie strony i kilka kropli wykrzesały, ale nie wiadomo czy się uda z tego zrobić badania. z kimś konsultowały, że powinno się udać, ale wielkiego przekonania nie miały. 🙈
A piłaś rano wodę czy zupełnie na sucho byłaś? Mi pielęgniarka,gdy też miała problem z moimi żyłami mówiła,że powinno się chociaż szklankę czy dwie wody przed pobraniem wypić :) ja miałam z dłoni nawet pobierane nie raz 😆 mnie to już nie ruszało - byleby miała tyle krwii ile się uda. Mam nadzieję,że coś podziałają z Twoją próbką

A piłaś rano wodę czy zupełnie na sucho byłaś? Mi pielęgniarka,gdy też miała problem z moimi żyłami mówiła,że powinno się chociaż szklankę czy dwie wody przed pobraniem wypić :) ja miałam z dłoni nawet pobierane nie raz 😆 mnie to już nie ruszało - byleby miała tyle krwii ile się uda. Mam nadzieję,że coś podziałają z Twoją próbką
piłam 😆 od roku mam taki problem z pobraniem krwi, nie wiem o co kaman, serio.

Ja też czasem mam problem, ale w sumie rzadko. Odkąd piję tą szklankę wody to lepiej jest. Ale pamiętam jak czasami mi pobierali a ta krew nie leciała i tak mi grzebali tą igłą w lewo w prawo, przód tył, to aż mi się słabo robiło 😵‍💫
mi też, już sama zaproponowałam żeby może z drugiej ręki spróbowała 🤣 mi się chyba słabo zrobiło z paniki, że mi bety nie zbadają 🤣🤣🤣

🥹

Załączniki

• IMG_7337.jpeg
    IMG_7337.jpeg
    53 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_7334.jpeg
    IMG_7334.jpeg
    103,8 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Do góry