WIKTORIA93
Zaciekawiona BB
GratulacjeDzisiaj jest 15 dpo i mam taką kreskę jak na tym pinku 20mlU. A w 12 dpo to na tym ultraczułym tylko ja coś widzę![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeDzisiaj jest 15 dpo i mam taką kreskę jak na tym pinku 20mlU. A w 12 dpo to na tym ultraczułym tylko ja coś widzę![]()
Uff no to dobra, to faktycznie jeszcze poczekamDzisiaj jest 15 dpo i mam taką kreskę jak na tym pinku 20mlU. A w 12 dpo to na tym ultraczułym tylko ja coś widzę![]()
Blisko, ale jeszcze nie.Komisjo, czy to już będzie pozytywny owulak? mi się wydaje że nie ale te z domowego laboratorium mi się jakoś słabo wybarwiają Zobacz załącznik 1722938
Spróbuj jeszcze jutro, już blisko ale wydaje mi się że jeszcze nieKomisjo, czy to już będzie pozytywny owulak? mi się wydaje że nie ale te z domowego laboratorium mi się jakoś słabo wybarwiają Zobacz załącznik 1722938
Popołudniu zrób jeszcze dla pewnościKomisjo, czy to już będzie pozytywny owulak? mi się wydaje że nie ale te z domowego laboratorium mi się jakoś słabo wybarwiają Zobacz załącznik 1722938
Prawda? Czasem zmiana perspektywy wystarczy żeby przestać zadręczać się czymś co okazuje się nie być takie złeSiedzę w kolejce u lekarza.
Wchodzi kobieta, a po chwili wychodzi zapłakana. Ma około 30 lat. Mówi, że jej dziecko jest prawdopodobnie chore, że musi zrobić amniopunkcję i echo serca płodu.
Widać w niej rozpacz.
I wtedy dochodzi do mnie, że moje problemy to wcale nie są prawdziwe problemy.
Cieknące auto czy zepsuty brodzik to nic w porównaniu z tym, co ona teraz przechodzi
Ja bym tak za 3-4h zrobiła kolejny. najistotniejsze to wyłapać początek, potem można odpuścić.Dzieki dziewczyny, mam jeszcze 6 to będę robić![]()