cherry_blossom
Aktywna w BB
Mam 3 różne aplikacje - "mój kalendarzyk" pokazuje 11.10, flo 09.10, premom 14.10@cherry_blossom @Kaalaa a na kiedy przewidujecie owulkę?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam 3 różne aplikacje - "mój kalendarzyk" pokazuje 11.10, flo 09.10, premom 14.10@cherry_blossom @Kaalaa a na kiedy przewidujecie owulkę?
Nie mam już testówDolaczam do Was z 10dczaczelismy juz wczesniej, bo @ cos krotka byla i sie zlozlylo
mialam kupowac ten zel, tak zeby zdazyl dojsc przed owu, ale okazalo sie, ze juz nie potrzebujemy zelu
tabletki anty to jednak zlo w czystej postaci bylo!
Ale bylo cos przed? No wyglada na takie niedlugo przed pikiem, moze sie udalo zdazyc, trzymam kciuki!
Podajcie no mi laczka bo gdzies mi sie zapodzial! Na jaka @ czekasz?! Nie przyjdzie! O!test jutro rob, a nie czekasz tam!
Trzymam kciuki, zebys musiala isc na ta bete i wyszla taka, ze sama poprosisz o laczka!Nie mam już testówA tak serio serio to do piątku czekam, pracuje w takich godzinach że beta odpada więc jak do piątku będzie cisza to od razu zrobię bete już bez sikania, bo mam wolne. To by był już 35 dc więc bez przesady
![]()
A czulas w zeszlym cyklu, ze byla, czy tylko apki?Mam 3 różne aplikacje - "mój kalendarzyk" pokazuje 11.10, flo 09.10, premom 14.10więc nie wiadomo kiedy to będzie
w tamtym miesiącu przesunęła mi się chyba owulka i miała 31 cykl, zazwyczaj mam 28 -29, wiec nie wiem jak to teraz będzie
Ja w ogóle nie czujęA czulas w zeszlym cyklu, ze byla, czy tylko apki?
A w ktorym dniu bylas i jak duzy byl?Ja w ogóle nie czujęw cyklu z sierpnia zrobiłam sobie progesteron, żeby sprawdzić czy na pewno się pojawia i wyszło,że tak
później poszlam na monitoring (ale przed - był pęcherzyk, nie wiem czy pękł) - ginekolog powiedział że wszystko wygląda prawidłowo- i to,że nie czuję żadnych objawów okołoowulacyjnych, to nie znaczy że jej nie mam
Więc dziewczyny, nie znam tego kłucie na owulacjejedynie coś przed okresem
Ja też nie wiem co to jest ból owulacyjny w sumieJa w ogóle nie czujęw cyklu z sierpnia zrobiłam sobie progesteron, żeby sprawdzić czy na pewno się pojawia i wyszło,że tak
później poszlam na monitoring (ale przed - był pęcherzyk, nie wiem czy pękł) - ginekolog powiedział że wszystko wygląda prawidłowo- i to,że nie czuję żadnych objawów okołoowulacyjnych, to nie znaczy że jej nie mam
Warto, ten żel jest bardzo dobry i chyba najłatwiej dostępny na polskim rynku. Mówię z doświadczenia.Daj znać czy środowisko się poprawiło i czy warto![]()
A moze boli Cie ten co mowi, ze dzieje sie cos u tego drugiegoJa też nie wiem co to jest ból owulacyjny w sumiechociaż, bolał mnie wczoraj (chyba) prawy jajnik? A dzisiaj byłam na usg i okazuje się, że prawy pusty, za to lewy owuluje
także napewno w tym cyklu nie będę zwracać uwagi na żadne bóle po owulacji, bo mój własny organizm mnie oszukuje
![]()
Swoje bóle okołoowulacyjne to ja bym na palcach jednej ręki mogła policzyć.Ja w ogóle nie czujęw cyklu z sierpnia zrobiłam sobie progesteron, żeby sprawdzić czy na pewno się pojawia i wyszło,że tak