reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Dolaczam do Was z 10dc 😂 zaczelismy juz wczesniej, bo @ cos krotka byla i sie zlozlylo 😂 mialam kupowac ten zel, tak zeby zdazyl dojsc przed owu, ale okazalo sie, ze juz nie potrzebujemy zelu 😂 tabletki anty to jednak zlo w czystej postaci bylo!

Ale bylo cos przed? No wyglada na takie niedlugo przed pikiem, moze sie udalo zdazyc, trzymam kciuki! ✊

Podajcie no mi laczka bo gdzies mi sie zapodzial! Na jaka @ czekasz?! Nie przyjdzie! O! :D test jutro rob, a nie czekasz tam!
Nie mam już testów 😅 A tak serio serio to do piątku czekam, pracuje w takich godzinach że beta odpada więc jak do piątku będzie cisza to od razu zrobię bete już bez sikania, bo mam wolne. To by był już 35 dc więc bez przesady 😅

Nie mam już testów 😅 A tak serio serio to do piątku czekam, pracuje w takich godzinach że beta odpada więc jak do piątku będzie cisza to od razu zrobię bete już bez sikania, bo mam wolne. To by był już 35 dc więc bez przesady 😅
Trzymam kciuki, zebys musiala isc na ta bete i wyszla taka, ze sama poprosisz o laczka! 😂🙊

A czulas w zeszlym cyklu, ze byla, czy tylko apki?
Ja w ogóle nie czuję 🤣 w cyklu z sierpnia zrobiłam sobie progesteron, żeby sprawdzić czy na pewno się pojawia i wyszło,że tak😃 później poszlam na monitoring (ale przed - był pęcherzyk, nie wiem czy pękł) - ginekolog powiedział że wszystko wygląda prawidłowo- i to,że nie czuję żadnych objawów okołoowulacyjnych, to nie znaczy że jej nie mam🤣
Więc dziewczyny, nie znam tego kłucie na owulacje 🤣 jedynie coś przed okresem

Ja w ogóle nie czuję 🤣 w cyklu z sierpnia zrobiłam sobie progesteron, żeby sprawdzić czy na pewno się pojawia i wyszło,że tak😃 później poszlam na monitoring (ale przed - był pęcherzyk, nie wiem czy pękł) - ginekolog powiedział że wszystko wygląda prawidłowo- i to,że nie czuję żadnych objawów okołoowulacyjnych, to nie znaczy że jej nie mam🤣
A w ktorym dniu bylas i jak duzy byl?

Ja też nie wiem co to jest ból owulacyjny w sumie 😅 chociaż, bolał mnie wczoraj (chyba) prawy jajnik? A dzisiaj byłam na usg i okazuje się, że prawy pusty, za to lewy owuluje😅 także napewno w tym cyklu nie będę zwracać uwagi na żadne bóle po owulacji, bo mój własny organizm mnie oszukuje 😅

Ja też nie wiem co to jest ból owulacyjny w sumie 😅 chociaż, bolał mnie wczoraj (chyba) prawy jajnik? A dzisiaj byłam na usg i okazuje się, że prawy pusty, za to lewy owuluje😅 także napewno w tym cyklu nie będę zwracać uwagi na żadne bóle po owulacji, bo mój własny organizm mnie oszukuje 😅
A moze boli Cie ten co mowi, ze dzieje sie cos u tego drugiego 😂
Ja zawsze czulam bardzo wyraznie, przy staraniach ma to sens, ale na codzien troche to wkurza, bo dni bez bolu w cyklu mam moze z 5 :D okoloowulacyjny nie jest oczywiscie taki nie do przezycia, ale czuje i wkurza :D

reklama
Swoje bóle okołoowulacyjne to ja bym na palcach jednej ręki mogła policzyć. 😉 Także dobrze lekarz prawi, niech Was prostują, panikary! 😁

Do góry