Kaalaa
Fanka BB :)
Nie umialam go rozebrac!Stara ja go latarką od spodu oglądałam![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Nie umialam go rozebrac!Stara ja go latarką od spodu oglądałam![]()
Ja już dzisiaj ją zaczęłamPowtórz jutro, jak jutro nie wyjdzie żaden chujocień, to wtedy zaczniemy czarną rozpacz. Na razie jest nadzieja.![]()
Podważ od boku nożemNie umialam go rozebrac!ale tez mialam ogladac
![]()
Kurwens, chyba zmienię plan z topienia siebie na topienie Ciebie za gadanie głupot.Ja już dzisiaj ją zaczęłammagicznie po ujrzeniu bieli cycki przestały mnie boleć o połowę
![]()
Ej ej, ale uzgadniamy, ze dzisiejsze moga byc za szybkie, to ma prawo byc jeszcze biale! Bez powtorki nie ma zalamki! Zalamiemy sie co najwyzej jutro obie, w kupie razniejJa już dzisiaj ją zaczęłammagicznie po ujrzeniu bieli cycki przestały mnie boleć o połowę
![]()
Noz w lazience?Podważ od boku nożem![]()
Najwyżej w sobotę na weselu będę mogła wypić modżajtoEj ej, ale uzgadniamy, ze dzisiejsze moga byc za szybkie, to ma prawo byc jeszcze biale! Bez powtorki nie ma zalamki! Zalamiemy sie co najwyzej jutro obie, w kupie razniejale dzisiaj jedziesz do apteki tak jak uzgadnialysmy
![]()
A ja to już mam taką wprawę że paznokciem umiem każdy test otworzyćNoz w lazience?skad go tam mialas
![]()
O to to! Jak wyjdzie biel to dostajesz zezwolenie na drineczkaNajwyżej w sobotę na weselu będę mogła wypić modżajto![]()