reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

No właśnie został mi jeszcze jeden 😅 bo za późno zamówiłam i dopiero we wtorek mają przyjść 🥴 no ale myślę że jakby coś miało być to dziś byłby chociaż jakiś cień
niekoniecznie, wiemy o tym wszystkie. 😎 dobrze że chociaż jeszcze jeden masz, nie ma szans zdobyć w aptece jeszcze? na wieczór i na rano?😄
I dobry! Niedziela, zimno, przymrozek, gdzie ta ladna jesien ma byc ja sie pytam? :D
weź mi nie mów… moje zatoki codziennie gorzej, musze isc z psem wlasnie na ten ziąb. odczuwalna 1 st. wzięłam dziś teleporade z internistka bo czuje ze jak nie zacznę leczyć tego katarzysks czyms to skończę z antybiotykiem. dała mi steryd w kroplach Pronasal. mowi, ze mozna w 🤰🏼 spokojnie.

4:40 i 8 rano. Wcześniej nie dałam rady wrzucić bo mnie mąż spacyfikował że mam ochłonąć i spać dalej 🥰🙈 będzie coś z tego ? Ok 12 dpo
no przecież kreska jak nie wiem co!❤️ cudnie
Przeciez @Hermeneg nie widzi 😂
Dobra, przywitajmy brawami ta biel 😂
przecież widzę :o no nie mówcie mi że sobie wmówiłam. nie masz facelle paskowego?😄

reklama
weź mi nie mów… moje zatoki codziennie gorzej, musze isc z psem wlasnie na ten ziąb. odczuwalna 1 st. wzięłam dziś teleporade z internistka bo czuje ze jak nie zacznę leczyć tego katarzysks czyms to skończę z antybiotykiem. dała mi steryd w kroplach Pronasal. mowi, ze mozna w 🤰🏼 spokojnie.
Rano szyby skrobalam :/ moja mama zaraz by powiedziala zeby sie inhalowac :D koniecznie majerankiem :D nienawidze zapachu majeranku :D

niekoniecznie, wiemy o tym wszystkie. 😎 dobrze że chociaż jeszcze jeden masz, nie ma szans zdobyć w aptece jeszcze? na wieczór i na rano?😄

no przecież kreska jak nie wiem co!❤️ cudnie

przecież widzę :o no nie mówcie mi że sobie wmówiłam. nie masz facelle paskowego?😄
Poczekam już chyba do rana,najwyżej po pracy jutro jakieś dokupie 😁

reklama
Do góry