kami1094
Fanka BB :)
No czekałam tylko na taką odpowiedź, żebyśmy mogły zacząć Cię molestować żebyś sikała już dzisiaj.Biorę to mocno pod uwagęzapas testów w domu obecny haha
![]()

HALO KOMISJA, KTO JEST ZA?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No czekałam tylko na taką odpowiedź, żebyśmy mogły zacząć Cię molestować żebyś sikała już dzisiaj.Biorę to mocno pod uwagęzapas testów w domu obecny haha
![]()
Jestem ZA!!!No czekałam tylko na taką odpowiedź, żebyśmy mogły zacząć Cię molestować żebyś sikała już dzisiaj.
HALO KOMISJA, KTO JEST ZA?![]()
Dzisiaj nie, jest 9dpo pije jak głupia więc nie ma sensu ale jutro rano biorę mocno pod uwagęNo czekałam tylko na taką odpowiedź, żebyśmy mogły zacząć Cię molestować żebyś sikała już dzisiaj.
o której godzinie?Dzisiaj nie, jest 9dpo pije jak głupia więc nie ma sensu ale jutro rano biorę mocno pod uwagędajcie żyć
![]()
No czekałam tylko na taką odpowiedź, żebyśmy mogły zacząć Cię molestować żebyś sikała już dzisiaj.
Teraz już nie damy!Dzisiaj nie, jest 9dpo pije jak głupia więc nie ma sensu ale jutro rano biorę mocno pod uwagędajcie żyć
![]()
będzieMY!o której godzinie?Będę czekać
![]()
AhahahahahW sumie nie lubię takiego naciskania na moją osobę ale skoro tutaj nie chodzi o mnie to jestem za![]()
To będziemy jutro razem testować 10dpoDzisiaj nie, jest 9dpo pije jak głupia więc nie ma sensu ale jutro rano biorę mocno pod uwagędajcie żyć
![]()
No ja też sikne jeszcze raz jutro, a co sobie bede żałować, testów zapas mam.To będziemy jutro razem testować 10dpo![]()