Aaaaaa @Itsaris zabki mowisz.... wrozka zebuszka zawitala i do was [emoji1] teraz dzieli zabkami, potem bedzie wymieniac. Az przypomnialam sobie pierwsze zabki synka [emoji4] wspanialosci. Jak juz beda i Tosia bedzie sie smiala cyknij jakas fotke.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aaaaaa @Itsaris zabki mowisz.... wrozka zebuszka zawitala i do was [emoji1] teraz dzieli zabkami, potem bedzie wymieniac. Az przypomnialam sobie pierwsze zabki synka [emoji4] wspanialosci. Jak juz beda i Tosia bedzie sie smiala cyknij jakas fotke.
Brawo ,brawo,brawo [emoji7] oby spokojnie to przeszła. Mój 8 -9 mc Maciej ani jednego. Oby nic nie bolało Naszej gwiazdy [emoji3590][emoji176]Uwaga! Uwaga!
Idą pierwsze ząbki!!
Jedynki na dole.
Tosia od ponad tygodnia była marudna. Jest w sumie nadalA jak przychodzi karmienie to tylko prezy się, krzyczy... masakra. I dziś przejrzałam w dobrym świetle buźkę. I na dole dziąsła są leciutko spuchniete i prześwituje cos. Powoli idą pierwsze ząbki.
Kolejna nowość dla mniei na pewno nic miłego dla Tosi. Wiem, że to będzie trudny czas, zwłaszcza dla niej. Ale jak doszłam, do tego, że to zęby to miałam łzy w oczach. Tak z radości.
fajnie tak przechodzić coś normalnego....
Tak na szybko musiałam się pochwalic![]()
Już niebawem poznamy wielki uśmiech Tosi z małymi białymi ząbkaminie mogę sobie tego wyobrazić
![]()
Dziękuję@Itsaris mam pulsiksymetr. Moge pizyczyc. Poki co Helenka nie korzysta. Bedziesz musiala dokupic dobry kabelek na lapke czy nozke, ale jest. Mozna tez uzywane na olx kupic