Magda wczoraj na wadze wykazała 11,9 kg. Oczywiście Pani Doktor jak zwykle Jej nie zmierzyła, ale starałam się Madzię przystawić do miarki. Trudne to było bo strasznie była wściekła że zdjęłam Ją z przewijaka na którym była badana, a bardzo się Jej tam podobało. Więc wyrywała mi się, darła i wiła niczym wąż. Ale z tego co w locie udało mi się dojrzeć, to wyglądało na jakieś 82 cm. Więc może nie jest tak źle.:-(
reklama
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Anielap-super ze Twoj niejadek zaczal ladnie przybierac.U nas tez nie jest tak zle,bo magiczne 10kg przekroczylysmy

Wczoraj ważyłam Mikolaja u moich rodziców i wiecie co nigdy waga nie oszukiwala bo kilka razy zostala sprawdzona z innymi ale jak Miki wszedł na nią to pokazala 15kg.Mowie do Mikolaja duzo wazysz jusz zejdz-a on pobiegl do babci i krzyczy baba duzio a potem do dziadka,ale sie nasmialismy

Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Anielap super ze Zuzia przekroczyła 10 kg :-).
Laura wazy 14,6 kg na szczeście ostatnio staneła z ta waga bo tyle wazy juz od listopada, wzroatu ma 89 cm a ciuszki kupuję na 98/104 cm, butki wiosenne kupiłam w rozmiarze 24.
Laura wazy 14,6 kg na szczeście ostatnio staneła z ta waga bo tyle wazy juz od listopada, wzroatu ma 89 cm a ciuszki kupuję na 98/104 cm, butki wiosenne kupiłam w rozmiarze 24.
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Dzisiaj kuzynka porzadnie mi zmierzyla Amelke i okazalo sie ze ja to caly czas zle robilam.Wcale nie mamy 78cm tylko 82.Ciesze sie ze moj kapiszon jest na 25 centylu:-)
reklama