reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga dzieciątek

Magda wczoraj na wadze wykazała 11,9 kg. Oczywiście Pani Doktor jak zwykle Jej nie zmierzyła, ale starałam się Madzię przystawić do miarki. Trudne to było bo strasznie była wściekła że zdjęłam Ją z przewijaka na którym była badana, a bardzo się Jej tam podobało. Więc wyrywała mi się, darła i wiła niczym wąż. Ale z tego co w locie udało mi się dojrzeć, to wyglądało na jakieś 82 cm. Więc może nie jest tak źle.:-(

reklama
Anielap-super ze Twoj niejadek zaczal ladnie przybierac.U nas tez nie jest tak zle,bo magiczne 10kg przekroczylysmy:-p

Wczoraj ważyłam Mikolaja u moich rodziców i wiecie co nigdy waga nie oszukiwala bo kilka razy zostala sprawdzona z innymi ale jak Miki wszedł na nią to pokazala 15kg.Mowie do Mikolaja duzo wazysz jusz zejdz-a on pobiegl do babci i krzyczy baba duzio a potem do dziadka,ale sie nasmialismy:-D:-D:-D

Anielap super ze Zuzia przekroczyła 10 kg :-).
Laura wazy 14,6 kg na szczeście ostatnio staneła z ta waga bo tyle wazy juz od listopada, wzroatu ma 89 cm a ciuszki kupuję na 98/104 cm, butki wiosenne kupiłam w rozmiarze 24.

Dzisiaj kuzynka porzadnie mi zmierzyla Amelke i okazalo sie ze ja to caly czas zle robilam.Wcale nie mamy 78cm tylko 82.Ciesze sie ze moj kapiszon jest na 25 centylu:-)

reklama
Do góry