reklama
Stokrotka812
Fanka BB :)
U mnie 10,5kg na plusie. Oglądałam dziś zdjęcia z wakacji i mąż powiedział -"o miałaś widoczne mięśnie na brzuchu ale ładne" ;-);-)A ja sobie pomyślałam -"chyba długo ich nie odzyskam";-);-)
WIOLKA1509
a ja sie na wczorajszym warzeniu u gina zalamalam w ciagu 5 tyg 4 kilo wiecej . czyli ogolnie jest +1,5kg od wagi startowej a ogolnie przybralam +6.5kg
she_84
U mnie 10,5kg na plusie. Oglądałam dziś zdjęcia z wakacji i mąż powiedział -"o miałaś widoczne mięśnie na brzuchu ale ładne" ;-);-)A ja sobie pomyślałam -"chyba długo ich nie odzyskam";-);-)
Stokrotka, ja ostatnio pokazywalam zdjecia z wesela nieznajomej pani a ona na to: "jaka pani chuda byla"!
musze znalezc jakas miarke zeby brzuszek zmierzyc bo ciekawi mnie ile tam jest centumetrow
reklama
Flaurka
Dziewczyny - rodzimy najlepiej jak się da - wiosna/lato - będzie dużo dobrego i zdrowego jedzenia, spacery z wózkami - będzie łatwiej
Jak ja mówię, do L, że jestem gruba to on ze stoickim spokojem - nie jesteś gruba, jesteś w ciąży... I ma trochę racji - tyjemy, ale nie tak o, bo nam się zachciało. Jak za rok będziemy dalej te 10 czy 15 na plusie to będzie problem - teraz trzeba chyba ten fakt po prostu zaakceptować
Jak ja mówię, do L, że jestem gruba to on ze stoickim spokojem - nie jesteś gruba, jesteś w ciąży... I ma trochę racji - tyjemy, ale nie tak o, bo nam się zachciało. Jak za rok będziemy dalej te 10 czy 15 na plusie to będzie problem - teraz trzeba chyba ten fakt po prostu zaakceptować
Podziel się: