reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga I Wzrost Bobasów

Fakt, będzie przystojniak i to wysoki :tak: Przynajmniej problemu ze znalezieniem kobietki nie bedzie miał, bo i dziewczynki teraz coraz wyższe :-)

reklama
My po badaniu, i ważeniu Oliwka waży 8600 g więc w 5 tyg przybrała 850 g - to dużo jak na nią, bo w końcu wyszła ze swoich 300 g miesięcznie.
Niestyty nie została zmierzona, ale ciuszki już 86

Rosna rosna dzieciaki :)))
Magdaleona mam nadzieje ze u nas tez sie ruszy waga Mai tak jak u ciebie, bo pamietam ze Oliwka tez swojego czasu slabo przybierala.

Buba, moja Viki jest podobnego wzrostu (sadzac po ubrankach - 74 juz male), a jest dziewczynka i to mlodsza od Franco :-D
Wole nie myslec ile bedzie miala wzrostu, mam tylko nadzieje, ze nie wrodzi sie do swojego chrzestnego, ktory ma pewnie 190 :-D

Wczoraj zważyłam Karolcię z racji kolejnej miesięcznicy, waży 7300 gram i przez miesiąc przybrała 300 g. Moja słodziutka chudzinka - chyba najlżejsza w tym gronie. Lekarka powiedziała że ok. a waga taka wynika z tego że jest bardzo ruchliwa. Niestety jej nie zmierzyła ale wszyscy mówią że jest długa jak na swój wiek :tak: zwlaszcze nóżki :-D

Buba dziewczyny mają rację- przystojniak CI rośnie :tak:

Dziewczynki dziekuje slicznie w imieniu Franciszka za mile slowka.Obiektywnie mowiac wszystkie dzieciaczki marcowo-kwietniowo-majowe sa przeurocze!!!!!! ;-)
Iza kochana Ty sie nie przejmuj,Ty sie ciesz ze mala wazy ile wazy.Znaczy ze ma dobry metabolizm i nie bedzie miala w przyszlosci problemow z dodatkowymi kilogramikami skoro juz w niemowlectwie jej organizm swietnie sobie radzi ze spalaniem!!!!Sam fakt ze jest wszystko w porzasiu to to ze jest ruchliwa,pogodna(widze po zdjeciach ;-)) i przeurocza.Rozwija sie w swoim tempie.
No i miesci sie w spoko w siatka centylowych. :-)
Ja jak bylam mala to duzo,duzo mi w wadze brakowalo by wskoczyc choc na pierwszy centyl i co z tego???Jak twierdza lekarze-okaz zdrowia.
W ciazy przytylam 5,5 kg a dziecko 3325 i 57 cm. Tak wiec nie przejmuj sie ze malutka nie wazy jakos super duzo.Frank tez w grupie dlugich chudzielcow 7600 :-D :-D :-D Moze ich skumamy??:cool2: :cool2: :cool2:
Magdaleona[/BFrank tez ciuszki na 86 nosi.

Buba kochana szczerze mówiąc to ja bardzo sie cieszę że Karolcia tyle waży :tak: a z Frankiem super by do siebie pasowali :tak: tylko troche za daleko mamy do siebie :sick:

też bym się cieszyła, że mam mniej do noszenia, każdy kilogram naprawde cięzko sie odczuwa!! Antek przybiera na wadze bez opamietania i tak cały czas, ostatni miesiąc to 1100 g! Nawet teraz kiedy jest chory to apetyt mu dopisuje, miał 39 C goraczki a kaszke zjadł całą (na szczescie to dobry objaw)!!

reklama
Chyba 11000g ? :-D
Natalka nie wiem ile wazy, ale 20tego idziemy na pneumokoki, to sie dowiemy :-) ale czuje ze cos jej przybyło, bodziaki wszytskie nagale za male i cięzko sie wnosi, oj cięzko :-D

Do góry