Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
My po badaniu, i ważeniu Oliwka waży 8600 g więc w 5 tyg przybrała 850 g - to dużo jak na nią, bo w końcu wyszła ze swoich 300 g miesięcznie.
Niestyty nie została zmierzona, ale ciuszki już 86
Rosna rosna dzieciaki )) Magdaleona mam nadzieje ze u nas tez sie ruszy waga Mai tak jak u ciebie, bo pamietam ze Oliwka tez swojego czasu slabo przybierala.
Buba, moja Viki jest podobnego wzrostu (sadzac po ubrankach - 74 juz male), a jest dziewczynka i to mlodsza od Franco
Wole nie myslec ile bedzie miala wzrostu, mam tylko nadzieje, ze nie wrodzi sie do swojego chrzestnego, ktory ma pewnie 190
Wczoraj zważyłam Karolcię z racji kolejnej miesięcznicy, waży 7300 gram i przez miesiąc przybrała 300 g. Moja słodziutka chudzinka - chyba najlżejsza w tym gronie. Lekarka powiedziała że ok. a waga taka wynika z tego że jest bardzo ruchliwa. Niestety jej nie zmierzyła ale wszyscy mówią że jest długa jak na swój wiek zwlaszcze nóżki
Buba dziewczyny mają rację- przystojniak CI rośnie
Dziewczynki dziekuje slicznie w imieniu Franciszka za mile slowka.Obiektywnie mowiac wszystkie dzieciaczki marcowo-kwietniowo-majowe sa przeurocze!!!!!! ;-) Iza kochana Ty sie nie przejmuj,Ty sie ciesz ze mala wazy ile wazy.Znaczy ze ma dobry metabolizm i nie bedzie miala w przyszlosci problemow z dodatkowymi kilogramikami skoro juz w niemowlectwie jej organizm swietnie sobie radzi ze spalaniem!!!!Sam fakt ze jest wszystko w porzasiu to to ze jest ruchliwa,pogodna(widze po zdjeciach ;-)) i przeurocza.Rozwija sie w swoim tempie.
No i miesci sie w spoko w siatka centylowych. :-)
Ja jak bylam mala to duzo,duzo mi w wadze brakowalo by wskoczyc choc na pierwszy centyl i co z tego???Jak twierdza lekarze-okaz zdrowia.
W ciazy przytylam 5,5 kg a dziecko 3325 i 57 cm. Tak wiec nie przejmuj sie ze malutka nie wazy jakos super duzo.Frank tez w grupie dlugich chudzielcow 7600 Moze ich skumamy?? Magdaleona[/BFrank tez ciuszki na 86 nosi.
Buba kochana szczerze mówiąc to ja bardzo sie cieszę że Karolcia tyle waży a z Frankiem super by do siebie pasowali tylko troche za daleko mamy do siebie :sick:
też bym się cieszyła, że mam mniej do noszenia, każdy kilogram naprawde cięzko sie odczuwa!! Antek przybiera na wadze bez opamietania i tak cały czas, ostatni miesiąc to 1100 g! Nawet teraz kiedy jest chory to apetyt mu dopisuje, miał 39 C goraczki a kaszke zjadł całą (na szczescie to dobry objaw)!!
Chyba 11000g ?
Natalka nie wiem ile wazy, ale 20tego idziemy na pneumokoki, to sie dowiemy :-) ale czuje ze cos jej przybyło, bodziaki wszytskie nagale za male i cięzko sie wnosi, oj cięzko