reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wzrost naszych bąbelków:)

Natalia mojemu tez cale nogi wisza poza waga:-D ale czekam na moment az wezmie je do buzi i wtedy caly sie miesci:-D:-pa ze to robi non stop to nie ma problemu:tak:bo pielegniarka tez narzekala ze nie moze go zwazyc bo albo nogi wisza albo glowa:-D

reklama
co niektorzy mnie straszyli, ze jakas duza ta moja córcia, ale jak patrze na wasze dzieciaczki, to widze ze taka akurat, odpowiedni "szczuplejsza" od swoich kolegow rówieśników
hehehe

Faktycznie szczuplutki Bartuś :tak: (Filip tyle ważył jak miał 2 miesiące - mój pączuś w maśle - jak to pani pediatra mówi :-D)

reklama
Do góry