reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wzrost naszych bąbelków:)

reklama
Mrozik-To chyba dobrze że trochę schudł.Mojej córci też by się przydało.
Ala waży 10.5 a wzrost chyba podobnie.
Wczoraj byliśmy u męża siostry ona ma syna 2,5roku i jak tak razem z Alą siedzieli to tułowiem niewiele sie różnili .Kacper ma dłuższe nogia .Jego ubranka tylko o rozmiar większe od ubranek Aluni.

Wczoraj w szpitalu ważyli Alunię i mamy 10 200 na liczniku.Trochę jej się schudło.
Dwa tygodnie temu było 10 500 :-D:-D:-D

Kiedy moja Ola bedzie tyle ważyła , od Filipka to ona jest o 5 kg lżejsza szok. Mrozik naprawde współczuje Ci go nosić.

Edyta - pewnie jak Ola będzie miała 2 latka to będzie tyle ważyła ;-). Teraz waży w sam raz. Nosić go teraz prawie nie nosze, dopiero robię podchodzy po operacji. Póki co to wykańcza tate i babcie, no i ciocie i wujka :-D
Aneta - widzisz, dopiero pisałaś że małej by się przydało schudnąć- no to masz, posłuchała cię :tak:. Ja tam Filipkowi synową często pokazuję. Zawsze jak widzi narzeczona to robi "łoo" i macha rękami i nogami ze szczęścia ;-):-)

Oliver wazy 8,7. Nie przybiera za wiele ostatnio, a wydaje sie taki papusny.
Edyta zdanie podzielam, mi już plecy wysiadają:-D

Mrozik-Super ten twój Filipek.Nie spodziewałam się że tak żywiołowo reaguje.Ala schudła (choć tego nie widać) bo przecież dziewczynka nie może być takim pączkiem,bo nikt jej nie zechce.

hmm a moj ma prawie 8 miesiecy i wazy okolo 8,5 kg. chyba taka jego natura. jest bardzo ruchliwy, calkiem sporo je ale zle nie wyglada. chyba musze mu wiecej ziemniakow dawac :)

Moje Kruszynka waży 8100 gram a ma 7,5 miesiąca. Niby książkowo 50 centyl, ale jak patrze i czytam o Waszych większych Kruszynkach, to tak myślę, że moja Kornelcia malutka jest, choć nie wygląda:) nawet słodki pączuszek z niej jest :tak:A wzrost, nie mierzą u nas, ale nosi ubranka 80/86:)

reklama
Do góry