reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga i wzrost styczniowych maluszków

Moja za to długa i chuda!! Rośnie bardzo ale waga... hehe ciekawe czy dzisiaj będzie wkońcu 7 kg....dam znać jak wrócimy od pediatry;-)bo długość heh nosi 74 i są dobre a nie za duże;-)ale w gondoli jeszcze jeździ:tak::tak:która ma podobno 74 cm długości..

reklama
krasnalkowa To on ładnie urósł, mój z 55 cm do tylu dobił. No a poza tym dzieci rosna na 2 sposoby, powoli, wytrwale, stale do przodu, albo nagle, skokowo. W tym 2 przypadku dziecko utrzymuje mniej więcej swój wzrost az nagle diabeł w niego wstepuje i w krótkim czasie rosnie kilka cm. Wiem co piszę, ja mam ten 2 przypadek u starszaka.

Laura po mierzeniu i ważeniu- prawie 6 miesięcy!! Waga: 6940g wzrost: 65 cm ale to z wzrostem tak plus minus bo wiadomo, że dokładnie nie da się zmierzyć! Mnie sie wydaje, że ma więcej, bo ciuszki na 68 to tylko spodnie i kaftaniki ma dobre! Śpiochy na 74 ale fakt ma długie nóżki:tak::tak:

A moja Mała dopiero 7150g, wyjściowa 3980g, za mało przybiera, nie chce jeść za bardzo.......martwię się strasznie :(
Karmię ją cycem, zupkami i owockami, jutro idę do lekarza i może będziemy dokarmiać sztucznym mleczkiem.

Ola za dwa dni 7 msc - 8kg jak w pysk szczelił :-):-):-)

Marylion - poradz sie dziewczyn na watku piersiowym, moze cosik wymyslą !

moja Emilka za tydzien 6 miesięcy skonczy i ma 8,5kg i nie wiem ile długosci ale ciuszki rozmiar 80 nosimy...:szok: szerokie są ale na długość dobre:sorry:

reklama
Do góry