andzia1987
Fanka BB :)
dziewczyny te dodatkowe kg w cyckach zostały 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agulek, wg mnie to jednak malo. Moj tez przy wypisie wazyl 4 kg, dokladnie 4,08. Wychodzi, ze Twoj w 6 tygodni przybral niecale 400 gram, to bardzo niewiele. Co najmniej 120 powinien przybrac w ciagu tygodnia, jesli jest na cycu.koralowa karmię piersią. Przy wyjściu ze szpitala Mały ważył 4 kg. Jak miał prawie 6 tyg ważył 4,39 kg i doktorka powiedziała, że jest ok :-) po prostu taki Jego urok że nie jest pulchny ;-) 21 X idziemy na szczepienie i będzie ważonko. Jeśli się okaże, że coś nie tak to będziemy dokarmiać. Jednak myślę, że tak nie będzie. Każde dziecko jest inne :-) Marcin dużo czasu spędza przy cycu, no ale pieluszki też się szybciutko napełniają ;-)
Ja jeszcze nie mam szans na wciśnięcie się w spodnie sprzed ciąży :-( a nawet nie próbuję, żeby się nie denerwować. Przytyłam sporo i na całym ciele :-( no ale od początku ciąży miała wilczy apetyt, no i mam efekty ;-) no cóż, powoli jakoś dojdę do formy :-)