reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga sprzed i po ciazy

mi z ud wcześniej zleciało i z tyłka także :tak:
żeby dojść do wagi sprzed ciąży muszę się pozbyć jeszcze 2kg no i brzuch :wściekła/y: dlatego robię brzuszki ;-)
deli a ty ile brzuszków dziennie robiłaś?

reklama
Ja najpierw te a6w, a potem pzreszłam na zwykłe brzuszki, bo szybciej się robi i teraz robię po 120 :-) (nie chce przesadzić, bo ja po CC)
No mi ani dupcia ani uda w ciąży nie przybrały i nie chce by spadały. Lubię moje nogi :-) a patyczaków nie chce.

No i oczywiście 0 diety :-). Nie umiem nie jeść niezdrowych rzeczy :-).

u mnie też dieta odpada, nie potrafie się głodzić i nie jeść słodyczy ;)) zresztą karmię piersią i nie mogę nic nie jeść, bo ciągle bym była głodna no i co dostarczę dziecku...
na a6w nie miałabym ochoty, dlatego robię tylko brzuszki :)
ja także po CC

Jakaś do tyłu jestem. Ale skoro polecacie te ćwiczenia, to i ja spróbuje. Na dzień kobiet mam obiecany sterer od męża. Będę chodzić i seriale oglądać :D

Dziewczyny ja też już wróciłam do wagi sprzed ciąży. Pomogły mi ćwiczenia w basenie 2x w tyg. Brzuszki postanowiłam robić ale po 2 dniach postanowienie umarło śmiercią naturalną. Teraz mam nogę w gipsie więc trochę mniej się ruszam ale jak tylko go zdejmą to spływam znowu na basen. Trzeba wzmocnić ciało bo jakieś takie sflaczałe mi się zrobiło.

Besen... super. Tylko co z dzieckiem zrobie?? Przed ciążą chodziłam na aqua aerobic. Świetna sprawa. Teraz też bym chodziła, ale chyba z dzieckiem pod pachą...

Ja Hanię zostawiam mężowi... ale to faktycznie może być problem jak się nie ma z kim zostawić dziecka. Chyba że basen dla dzieci - z dziećmi ;) Ale to chyba droga sprawa ;)

Z tym basenem dobry pomysł. Musze zobaczyć czy mam jakiś w pobliżu otwarty do późna i wieczorami se wyskoczyć.
Basen zawsze super dużo wyciągał :-).

reklama
basen mam 15 km od domu i obiecałam sobie że jak będę miała wóz to zostawię mojego z dzieckiem i będę jeździć. Najpierw oblukam sama a potem będę brała małą;)
choć mam nadzieję ,że dużo wody nie wyleje jak taki wieloryb wpadnie do basenu hihi

Do góry