xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
u mnie zostalo do wagi sprzed ciazy 4kg !!![]()
Kasiula a ile wkoncu przytylas bo nie pamietam???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
u mnie zostalo do wagi sprzed ciazy 4kg !!![]()
16kg w sumie![]()

i dzisiaj juz byly tego rezultaty bo prawie zemdlalam ... a najpsze jest to ze ja wcale sie nie odchudzam nie jestem w stanie niczego przelkac tylko caly czas pijeno wlasnie ja tez nie mam apetytu, moglabym nie jesc wcale bo nie czuje sie glodna, a zmuszam sie do jedzenia zeby miec pokarm i moc karmic synka. obawiam sie ze bede chudsza jak z przed ciazyja w ciąży przytyłam 14 kg i dziś 2 tygodnie po porodzie już tych 14 kg nie maale odchudzam się dalej
najlepsze jest to, że właściwie nie stosuję żadnej diety
po prostu nie mam apetytu
mało jem, niedosypiam
, pic tylko dużo piję
![]()
zobaczymy jak dalej będzie mi szło![]()