reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

No mogłyby nas pocieszyć :tak:.
Ja po oficjalnym ważeniu na wizycie mam okrągłe 10 kg na +, i żadnego z tych kilogramów nie mogę zgonić na wodę bo wogóle nie puchnę :-).

ja moze was pociesze, ze podczas pierwszego porodu schudlam 10 kg, i potem zostalo juz tylko 5 do zrzucenia, co nie bylo trudne karmiac piersia. Wiec zakladam z gory ze teraz bedzie tak samo :tak: Byleby sie nie objadac tak jak moja kuzynka czekoladami i batonami (co pozniej juz ukrywala w wozku zeby maz nie znalazl). Teraz po 5 latach wazy 50kg wiecej niz przed zajsciem w ciaze. I nie przesadzam, naprawde, zawsze byla super laska, a teraz ma 106kg :sorry2:

reklama
a ja przerazona swoimi 25 kg postanowilam rzucic juz dzis nalog ze slodyczami i pieczywem... i nie ma ze jestem w ciazy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no: bo brakuje mi niecalych 5 kg zeby dobic do 90-tki a do porodu jeszcze miesiac....

narazie jem jablka lub żuje gumy;-) idzie wytrzymac heheheh zobaczymy co bedzie wieczorem...

a ja przerazona swoimi 25 kg postanowilam rzucic juz dzis nalog ze slodyczami i pieczywem... i nie ma ze jestem w ciazy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no: bo brakuje mi niecalych 5 kg zeby dobic do 90-tki a do porodu jeszcze miesiac....

narazie jem jablka lub żuje gumy;-) idzie wytrzymac heheheh zobaczymy co bedzie wieczorem...

No ja mam 86 kg :sorry2: i o slodyczach juz dawno zapomnialam i troche to dalo :sorry2: takze dobry krok :tak:

oglądałam dzisiaj "DDTVN" i się pocieszyłam :-) jak ta kobieta powiedziała że przytyła w czasie ciąży 25kg i po porodzie straciła od razu 15kg bo miała w sobie dużo wody :-), mam nadzieje że u mnie też tak będzie :tak:

Klaudzia tak na finiszu??
Ja folguje sobie do końca... później, gdy będę karmiła, czekoladkę i większość słodyczy zostanie mi tylko wąchać... i wtedy będę jadła jabłuszka (one jedyne, prócz aronii i porzeczek) nie uczulają maluszków...
więc jem puddingi czekoladowe (smakija- polecam), gruszki, czekoladkę, delicje z pianką advokatową, mandarynki i inne cytrusy (bo uwielbiam a one najbardziej uczulają...)

Klaudzia tak na finiszu??
Ja folguje sobie do końca... później, gdy będę karmiła, czekoladkę i większość słodyczy zostanie mi tylko wąchać... i wtedy będę jadła jabłuszka (one jedyne, prócz aronii i porzeczek) nie uczulają maluszków...
więc jem puddingi czekoladowe (smakija- polecam), gruszki, czekoladkę, delicje z pianką advokatową, mandarynki i inne cytrusy (bo uwielbiam a one najbardziej uczulają...)

widzisz... podzialalo na 2 dni :-D nie moglam sie powtrzymac :-D:-D:-D:-D a co tam 5kg w prawo czy w lewo hehehehe a pozniej bede klac na siebie jak stane na wage :-D

reklama
Dziewczyny moje kochane!!! Widze ze po mnie Klaudia objęła prowadzenie!!! Ja mam na tę chwilę 11kg mniej, ale jeszcze część opuchlizny nie zeszło... Lekarze mówią, ze jeszcze z 2tyg będzie schodzić woda

Do góry