reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga w ciązy

reklama
No kurcze byłam właśnie dziś u gin i nic nie powiedziałam, bo rano nic nie było i miałam nadzieje, że się skończyło - ale niestety zjadłam obiad i od nowa. Chociaż tyle, że brzuch mnie nie boli, ale jak tak dalej będzie to pójde jeszcze raz.

RudaKlara ja tez na początku wrzuciłam na wagę a teraz jakoś tak spokojniej. Waga +12, w brzuszku mam ...102cm:baffled: heh :-D

A co do biegunki to ja na nią w szpitalu leżałam. Pij sobie Orsalit żeby elektrolity uzupełniać!!! On mnie uratował przed drastycznymi wynikami badań krwi.

sopelek83 ja mam w brzusiu dokładnie tyle samo ;-) ale brzusio mi się bardzo podoba :-) a co do wagi to na początku mega skoki a teraz jakby bardziej puchnę niż tyję....chyba niedobrze.

Jeśli chodzi o biegunkę to też polecam Orsalit i duuużo wody!!! Złapałam małego, żołądkowego wirusa jakiś czas temu i tak się leczyłam. Szybko minęło.

ns0f43as5p1z8vys.png

A u mnie sie zaczelo to co w pierwszej ciazy, zatrzymywanie wody MASAKRA!!! No bo skoro jem tak jak zwykle raczej to niemozliwe zebym od tego miala 1,5kg w tydzien??? Zwlaszcza ze widze po nogach ze opuchlizna nie schodzi nawet po nocy. No to pieknie,jak ma byc tak jak w pierwszej ciazy to jeszcze z 8kg "nazbieram",zalamka! Jak dla mnie to jest najgorsze w ciazy,juz zaczynam lapac doly bo wygladam i czuje sie niedoleznie i na cholere mi ta cala aktywnosc?! Mam zdecydowanie etap przedporodowy,burza hormonow,nerwowka i wyczekiwanie i nie linczujcie mnie za nieodpowiedzialne myslenie,dlugo bylam twarda :)

LeRemi, u mnie też masakra z zatrzymywaniem wody. Idę na masaż, ale po 2 dniach znowu mam problem z całkowitym zgięciem nogi w kolanie bo łydę mam jak baniak... Jutro ważenie, spodziewam się najgorszego...

Tak się zastanawiam od czego to zbieranie wody zależy wiecie?? bo mi nic nie puchnie :szok: ale ostatnio też nie puchło. Waga dalej +4 no i liczę, że tak już zostanie (no może +1 jeszcze) jestem bardzo zadowolona z tego faktu.

reklama
Tak się zastanawiam od czego to zbieranie wody zależy wiecie?? bo mi nic nie puchnie :szok: ale ostatnio też nie puchło. Waga dalej +4 no i liczę, że tak już zostanie (no może +1 jeszcze) jestem bardzo zadowolona z tego faktu.
szczesciara!
a ja.. ide na wage.. zaraz wracam...
u mnie waga stanela na 70kg, wiec ok.14kg na plusie
tez jestem poki co w miare zadowolona bo waga stoi od dobrych kilku tygodni, mam nadzieje ze tak zostanie do porodu!

Do góry