reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga w czasie ciąży oraz powrót do formy po niej :-)

reklama
ja mam obecnie 17 kg na plusie. Zostało do porodu nie wiele, zobaczymy jak to bedzie po wszystkim. ;-) Tak teoretycznie odjąć wagę dzidziusia jakies 3200 ( z tego co lekarka mowila, chociaz wiadomo ze ta waga to tylko pi razy drzwi) i wody płodowe... zobaczymy ile zostanie :p

A ja kochane dzisiaj przed śniadaniem, po kąpieli wskoczyłam na wagę a tam 56 kg ;) jeszcze z 3-4 kg i będę zadowolona ;)

heh... u mnie porażka:-(
w ciąży przytyłam 22 kg... doszłam do wagi uwaga!!!!!!!! 80 kg:szok::szok:
Po porodzie 74,5 kg... dziś rano 69... do mojej wagi z którą się dobrze czuję muszę zrzucić jeszcze jakąś dyszkę..

heh, u mnie +15 w 37 tyg, nie jest źle bo poprzednio było ponad +30 ale 3 dni po porodzie już -12 :szok: jednak do swojej wagi nie wróciłam i dlatego teraz zaraz po porodzie biorę się ostro za siebie! Moja wymarzona waga to max 60 (bo jestem wysoka).

Ja przed ciążą: 58kg
Przed porodem: 70kg
Po porodzie: 63kg
12 dni po porodzie (karmiąc piersią): 59kg

Więc jeszcze 1kg i mama wagę wyjściową. Obawiam się jednak, że będę chudła dalej - mała Głodomorra ze mnie jeszcze wyciągnie pare kilo:crazy:

reklama
ja tam przytyłam już z 22 kg napewno czyli waże gdzieś około 83kg chciałabym po porodzie ważyć co najmniej 63kg, bo z taką wagą nie wyglądałam źle przy moim wzroście i figurze.

Do góry