reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

dziunka moja lekarka też ma ciągle nadzieje ze młoda przystopuje ale ja widze ze ona wręcz częściej je bo przez dzień co 1,5 godziny a w nocy co 3, więc pewnie znowu usłysze pod koniec kwietnia grubas :))

reklama
Jak ja rozebralam Joasie w poczekalni to facet krzyknal :"O moj Boze ale grubas!", a dzis na urodzinach Miłka wszyscy się śmieli że Joasia to druga Agata Wróbel i że stanik czas kupic bo cycuchy juz porzadne :D A mi sie wydaje ze ona calkiem normalna.

Jak ja rozebralam Joasie w poczekalni to facet krzyknal :"O moj Boze ale grubas!", a dzis na urodzinach Miłka wszyscy się śmieli że Joasia to druga Agata Wróbel i że stanik czas kupic bo cycuchy juz porzadne :D A mi sie wydaje ze ona calkiem normalna.

Bo mamusie zawsze patrzą na swoje dzieci innymi oczami niż inni ludzie. "O mój Boże ale grubas" - chyba bym oczami zabiła za takie słowa hehehehehehehe Dziunka widocznie Twoje córy tak mają. Julka tez pisałaś, że była utyta hihihi a teraz chucherko!

dZIEWCZYNY ZAZDROSZCZE WAM ZE MALUSZKI TAK PRZYBIERAJA MOJ MA 6400 I 69 CM WIELE BYM DAŁA ZEBY WAZYŁ JUZ CHOC 7 KG.

dZIUNKA A FACETOWI TO BYM ODPALIŁA ZA GLUPIA UWAGĘ

Moja Marysia dzisiaj była na szczepieniu, no i waży teraz 6920g i mierzy 66cm:-)..A ma dokładnie 4 m-ce i 2 tygodnie..
Dziunka, bezczelny ten facet był - trzeba było mu dowalić też coś..:wściekła/y::no:

ja dziś poszlam zwazyć. 7340 czyli przytyl 250 w ponad 2 tygodnie. Niby fajnie, ze coś przybyło ale pielęgniarka mówi, ze mało, bo w miesiąc nie przekroczy 500, no ale zobaczymy, możę w drugiej polowie będzie lepiej. Chociaz teraz jak nie je jak jestem w pracy to może mi jeszcze schudnie...

my dziś po 3cim szczepieniu 5w1 + 2ugie pneumokoki. Milenka sie rozhisteryzowala ale glownie przed kłuciem, moze troszke z glodu, moze troszke na widok pani doctorki, tak czy siak zrobila sie czerwona jak indianka a mi omal ucho nie odpadlo ale po wkluciach cycus ukoil smutki i juz bylo dobrze :-) Mała wazy 7520g i co dziwne glowka jej sie zmiejszyla z 42 na 41,5 :o mam sie martwic??

reklama
Do góry