Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
- mała przytyła wręcz za dużo i powinna jeszcze zwolnic bo wcale dobrze nie jest z tak dużą wagą. Prawdopodobnie dlatego też przystopowała z obrotami-za ciężka pupa
Lekarka nie mogła przeżyc grubych nóżek
No właśnie ja nie mam gdzie zważyć Soni, botam gdzie nas pediatra przyjmowała nie było wagi... tak na oko szacowała ze 8kg... co by znaczyło ze przez 6tyg (+ -) przytyla ok 900g czyli 150g/tydz.... ale czy tak faktycznie jest....? któż to wie...Joasia - 4 miesiące i prawie 2 tyg 8140g
Przytyła w ciągu 3 tygodni 440g. Spodziewałam się więcej. Powiedziałam o tym lekarce i dostałam opierdziel- mała przytyła wręcz za dużo i powinna jeszcze zwolnic bo wcale dobrze nie jest z tak dużą wagą. Prawdopodobnie dlatego też przystopowała z obrotami-za ciężka pupa
Lekarka nie mogła przeżyc grubych nóżek
![]()

Aha, no to źle odczytałam intencje lekarki...Nie, no nie chodzilo o to ze mam cos z tym zrobic... tylko nie mam sie martwic ze za malo przybiera bo przybiera za duzo...

Antek 4msce 2 tyg 8420![]()
ooo to porównywalnie do Igorka (8200) :-):-)Joasia - 4 miesiące i prawie 2 tyg 8140g
zdecydowanie nikt.... :-):-):-)To kto Antka przebije ?![]()