reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

waginoplastyka, nietrzymanie moczu

Marta Ostojska

Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny. ja wiem, ze tutaj już takie tematy były, powiedzcie mi.... Czy też macie problem, że po zbliżeniu, pochwa jakby wypuszczała powietrze ? Na dodatek, musze uważać jak kicham by moczu nie puścić.. :( Coraz bardziej zastanawiam się nad zabiegiem. ...

reklama
Queefy są normalne, wynikają z tego że w trakcie seksu partner wtłoczy do środka powietrze, to nie jest domena luźnej pochwy.
Nietrzymanie moczu to dobra sprawa do konsultacji z fizjoterapeutą uroginekologicznym.

Do góry