Powiedzcie mi,jak wygląda cenowo żywienie "na mieście" w Hiszpanii?Chodzi mi o obiadki
A w sklepach takie podstawowe produkty na śniadanie/kolację: chleb,smarowanie jakieś,napoje i takie tam?Słyszałam,że bardzo tanie wino jest?A jak jest z wędlinkami?Można dostac w sklepie coś podobnego jak my jemy,dzieciaki?Paróweczki jakieś na przykład
?
A jak z Pampersami?Kupowałyście tam,na miejscu w Dunnesie na przykład?Jak tam w ogóle markety wyglądają bo ja zielona jak Irlandia
Tichonek wszystko co chcesz kupisz na bank

Jedynie co to ceny moga zalezec od tego jak blisko bedziesz plazy, i tego czy bedziesz kupowala w małych osiedlowych sklepikach np. obok hotelu czy apart. bo wtedy jest drozej no i mniejszy wybor. Jesli bedziesz wypozyczala auto to polecam poszukac duzego marketu bo tam zawsze naprawde duzo taniej a i wszystko kupisz w jednym miejscu. Co do jedzenia na miescie to najdrozej przy promenadzie fakt, ale knajpki glebiej w osiedla naprawde przytulne. Wybor kuchni spory a i ceny naprawde nie wysokie. Pamietam my za 5 posilkow w chinskiej restauracji z napojami zaplacilismy jakies 25euro wiec to raczej niedrogo.
Widze ze wybieracie sie w lipcu, my bylismy w polowie maja i temperatury byly powyzej 30 stopni a W mial wtedy niecale 1,5 roku. Mnie sie wtedy wydawalo goraco no bo odzwyczajona jestem od takich upalow. Nie mam pojecia jak bedzie w lipcu. Na pewno bedzie tłocznie
Lubiczanko Egipt super mnie sie marzy ale boje sie tych zamieszek tam, tak samo jak i Grecja. Zawsze odkladałam wyjazd tam a teraz poprostu nie chce ryzykowac. Teraz bede miala wrazenia z pierwszej reki wiec moze sie zdecyduje...
Ja zerkam niesmiało na wakacje na pazdziernik oczywiscie Hiszpania ale tym razem chyba na Teneryfe, choc patrzyłam i na Portugalie. Jedyne co mnie powstrzymuje to jakos nie wyobrazam sobie wczasow z 5 mies bobasem:-(. Teraz jak bylismy w maju na Gran Canarii była babka z 2-3 mies dzieckiem i widzialam jak sie biedna umeczyla, fakt maz zlał ja i dziecko i poszedł w długa

No i druga sprawa nie wiem czy dojede z formą do siebie tzn. czy zrzuce cały balast po ciazy do pazdziernika bo inaczej na plaze nie wyjde i juz. NIe ma bata