martolinka
Mama i nie tylko :-)
Aza mamy betoniarke , ale dzieciecych wymiarów 
Dziunka zobaczymy , zobaczymy

Dziunka zobaczymy , zobaczymy

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Masz do mnie jeszcze nr tel?
bliżej do plaży (ja mam 200m ale mamy działkę, a pensjonaty są trochę dalej). Jest to raczej miejscowość typowo rodzinna, koło szkoły jest fajny plac zabaw dla dzieci (dmuchane zamki, baseny kulkowe(taki labirynt), zawsze go zaliczamy. Barów, smażalni, pizzerii, kiosków, lepszych knajpek jest sporo, stoisk z pierdołami jeszcze więcej, jest apteka, sklepów dość dużo, piekarnie dwie, rzeźnik, świetne miejsce gdzie sprzedają ZAJEBISTE CIEPŁE pączki z różą i innym nadzieniem. Super miejsce gdzie można zjeść smaczne naleśniki i gofry. Bliżej mnie jest fajna knajpka z miejscem na tańce na samiutkich wydmach. Jak wjeżdżasz do Karwi jest karuzela, quady.Lepiej szukajcie noclegu w Karwibliżej do plaży (ja mam 200m ale mamy działkę, a pensjonaty są trochę dalej). Jest to raczej miejscowość typowo rodzinna, koło szkoły jest fajny plac zabaw dla dzieci (dmuchane zamki, baseny kulkowe(taki labirynt), zawsze go zaliczamy. Barów, smażalni, pizzerii, kiosków, lepszych knajpek jest sporo, stoisk z pierdołami jeszcze więcej, jest apteka, sklepów dość dużo, piekarnie dwie, rzeźnik, świetne miejsce gdzie sprzedają ZAJEBISTE CIEPŁE pączki z różą i innym nadzieniem. Super miejsce gdzie można zjeść smaczne naleśniki i gofry. Bliżej mnie jest fajna knajpka z miejscem na tańce na samiutkich wydmach. Jak wjeżdżasz do Karwi jest karuzela, quady.
Co jeszcze Lotka pragniesz, to Ci napiszę czy jest?