Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas leje na całego i jest burza ;/ co tutaj robić? Jak przyjechalismy tez dwa dni siąpiło ale my wtedy spokojnie moglismy spacerować itd, a teraz jestesmy uziemnieni ;/ umowilismy sie ze znajomymi na zwiedzanie okolicy i oni juz zawrocili bo tak leje ;/
W tym momencie bardzo żałuję ze nie pojechalismy do Władka, juz nawet nie o okolicę chodzi ale o bliskosc Trójmiasta i innych atrakcji. Co tutaj dziewczynki mogę robic, nie ma tutaj nawet kulek pod dachem heehhehehe
Warto jechac do Kątów Rybackich? Coś się tam dzieje? A Stegna?
Smieje się ze z Władka do Ciebie Dziunka byłby rzut beretemz obiadem bym przyjechała ;p
Dziunka my mamy kwaterę do niedzieli do 11, cos maz mowił ze sie juz chyba zbieramy do domu, bo tesc został w firmie i wszystkie wyceny zostawił dla H na przyszły tydzien. Ja nie namawiam jego bo kasa....codziennie wydaje sie tutaj takie pieniądze ze szok. Z drugiej strony wiem ze to juz bedzie po sezonie i moze znaleźlibyśmy coś taniej niż 150-170 zł za dobę ;/ Tęsknię ze Władkiem ;p
No nic, jak spadł deszcz zabawa z Olinkiem szybko przeszła w zasnięcie na ręku a teraz jest juz po deszczu ale troszkę wieje. Jutro to ma byc dopiero brzydka pogoda ;/. Ale wybieramy się do Was i tak i takTylko nie wiem, o ktorej co i jak. Moze zlądujemy troszkę poźniej bo i tak całego dnia nie bedziemy w knajpach i placach zabaw a plaża odpada
troszkę szkoda
![]()
Ula w Jantarze jest basen, a Sztutowie Muzeum. Z Krynicy pływa statek do Malborka, tamtąd niedaleko do Fromborga, tez mozecie skoczyc, a i do Gdańska rzut beretem