Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na co wydajemy hehehe oj roznie...obiad z ryby dla dwóch osob ja halibut, H dorsz to np. koszt ok 60-70 zł, gofr z bitą smietaną i owocami ponad 10 zł, nalesnik duzy ok 14 zł z owocami itd, napoje np. woda smakowa 4 zł, tutaj nie widzialam biedronek i innych sklepów a wszystko drogie. Koniki, i inne pierdy, wejscie do wesołego miasteczka gdzie na autach 10 zł za parę minut i tak wychodzi mniej wiecej bez szalenstw ok 150 zł na dzien a jest i więcej. Nie odczuwam tego wcale jako szalenstwa ale w 100 zł cięzko nam dzien przeżyć.
a pogoda nie bedzie zła

wiecie dziewczyny ja się z Ulą muszę zgodzić naprawdę drogo nad morzem a do Biedronki co 2-gi dzień po zakupy chodziłam... masakra... (zresztą jak się z Martą spotkałam to jej też to powiedziałam ;-)) no ale w końcu wakacje się innymi prawami rządzą a ludzie tam pracujący muszą korzystać póki jest sezon...
dokładnie kochana o to chodzi:-):-)a mi się wydaje, ze to włąśnie chodzi o to, ze w wakacje po prostu są inne wydatki niż jak jest się w domu - jakieś lody, gofry, obiady na mieście.
Ja nie zauważyłam różnicy w cenach w stosunku do Warszawy, a jeśli już to na korzyść Gdańska (jeśli chodzi o obiady, ryby itp).