reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dorotka dla ciebie
03.06.10
Katowice 6:57

Bydgoszcz Główna 14:08

Bydgoszcz Główna 15:41
Ślesin 16:01

Czas jazdy: 9:04; kursuje codziennie
Uwaga: Dłuższy pobyt

Drugie połączenie
Katowice 07:30
Piła Główna 15:16
Piła Główna 15:45
Ślesin 16:47
Czas jazdy: 9:17; kursuje codziennie

Widzę ze większosci pasuje ta oferta:)))) Zobaczymy co dzisiaj babka powie:)))

Ostatnia edycja:
reklama
ku**a Dorota normalnierece opadaja...konic jest z 10 minut drogi od miejsca docelowego a to juz chyba nie problem, bo albo ktos podjedzie juz samochodem albo nawet zwyklym autobusem bedzie mozna podjechac....
Po co te nerwy
Ja poprostu nie skapowalam

Juz sie nie bede udzielala Bo sie wkurzacie Co ja moge na to ze ja ciemna masa jestem i nigdzie dalej nie jechalam No za dziecka nad moze jechalam:-D
Wybiezcie miejsce a ja sie sprobuje podporzadkowac Dzieki za wszystkie cynki jak dojechac:tak:

CZARNA dzieki

Jak mi przyjdzie kilka godzin w pociagu spedzic to spedze U mnie bedzie gorzej z kasa Ja bym chciala aby G pojechal ale nie wiem czy mnie sama z Oliwka bedzie stac na taki wypad a co dopiero G
Musze zaczac zbiera od marca jak G zacznie zarabiac :-)

Dorka ja sie nie denerwuje...ja sie smialam:-p:-p:-p
Wiesz co ale juz za niunie nic nie zaplacisz chyba wiec bedziesz placic za siebie, caly zwrot podatku przeznaczysz na male wakacje:tak:

:-d:-d:-d:-d
Dorka z Zor do Ślesina masz 317 km.jedziesz pociagiem do Konina to jest 18 km od Ślesina.w pociagach sa osobne przedzialy dla matek z dzieckiem do lat 4 i kobiet w ciazy i jest tam cicho.przedzial jest zamkniety na klucz wiec trzeba poprosic konduktora zeby Ci otworzyl i pokazal wogole gdzie.z dzieckiem w tym przedziale moze byc tylko 1 osoba.

Tylko, że to będzie długi weekend i może być problem z wolnymi miejscami... :confused:

Ja mam do tego Ślesina 405km i to kiepskich dróg :-(
A może gdzieś trochę bardziej na wschód / lub południe?;-)

reklama
Do góry