reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To gdzie w końcu jedziemy? Bo ja juz sie pogubiłam czy ślesin czy grotniki. a gdzie one są te grotniki?jaka jest większa miejscowość koło nich?bo mi nie chce w wyszukiwarce znaleźć. na ślesin mój K sie zgodził. Powiedział ze pojedziemy najwyzej na jedną noc żeby potem zdążył na te wesele co ma je grać.

reklama
Lilunia Grotniki - Ustronie, gmina Zgierz, woj. łódzkie

Jeszcze nic nie jest ustalone ale ja wysłaam meila do tego slesina moze na jakiś rabacik sie załapiemy :-p:-p a po drugie będzie lepszy obraz:tak::tak:
Martyna ma pisać do Grotnik

Lilunia Grotniki - Ustronie, gmina Zgierz, woj. łódzkie

Jeszcze nic nie jest ustalone ale ja wysłaam meila do tego slesina moze na jakiś rabacik sie załapiemy :-p:-p a po drugie będzie lepszy obraz:tak::tak:
Martyna ma pisać do Grotnik

Ok. Mi pasuje i ślesin i grotniki. grotniki mam nawet bliżej. a jak tam będzie to nieważne byle towarzystwo dopisało :-)

Jak na razie brak odp. Poczekamy do końca tyg jak się nie odezwie to niech się w d... ugryzie:-p

Ale jest jeszcze jedno ważne pytanie na ile tam jedziemy??????????? bo ja jej napisałam wstępnie 03-05/06. hmm(czw-sob/niedz)

Jakby nie patrzeć to wychodzą 3 nocki :tak:
W czwartek zjazd i zapoznanie w realu :-D piątek już rozkręcona zabawa przechodząca na sobotę a w niedzielę wyjazd ;-)

a mój P. mnie zaskoczył i jak mu powiedziałam o spotkaniu to powiedział- chcesz jechać? to jedziemy ! :-) tylko przeraża mnie ta choroba lokomocyjna Alicji

Ustinja są zajefajne plasterki na chorobe lokomocyjną!!! ale byś musiała spytać pediatre czy takie maluszki tez mogą:tak::tak: nakleja sie na nadgarstek i spokój;-)

Dostałam wstępną odp:
I jestem w szoku bo najpierw gadałam z babką o wolnym terminie, wstępnie powiedziałam ilość osób (choć wiadomo że wszytko może się zmienić)i cenach. Nic o rezerwacji. Więc ustaliłyśmy że napiszę jej meila. Tak też zrobiłam NIE PISAŁAM NIC O REZERWACJI!!!
To jest treść tego meila:
Witam
Zgodnie z ustaleniami przeprowadzonymi w rozmowie telefoniczniej, przesyłam Pani orientacyjna liste
uczestników. Termin 03-06(05)06.2010
Proszę o wycene za dobe rodzin:
1) 2 os dorosłe + dziecko 12l,+dziecko 3,5l+dziecko 1,5l
2) 2 os dorosłe +dziecko 6l +dziecko 1,5l
3) 2 os dorosłe +dziecko 3,5l+dziecko 1,5l
4) 2 os dorosłe +dziecko 1,5l
5 1(2) os dorosłe + dziecko 1,5l
6) 1(2) os dorosłe +dziecko 15l+ dziecko 1,5l
7) 2 os dorosłe +dziecko 1,5l
8) 1 os dorosła +dziecko 1,5l
9) 2 os dorosłe +dziecko 1,5l
10) 2 os dorosłe +dziecko 1,5l + dziecko 6 miesięcy
Jest to wstępna lista uczestników.
A i mam pytanie na stronie podane domki i ich ilość tam po przeliczeniu wychodzi 26 miejsc ale napisano
że jest 42. Czy są jeszcze jakieś inne domki???
W jakiej odległości od schroniska znajduje się sklep???
Pozdrawiam
Magdalena Bońka

a to ich odp:
Witam

Są inne nowe domki jeszcze nie ma zdjęć ze względu na zimę do sklepu ok 400m. odnośnie lokalizacji w domkach odezwę się po niedziel gdy będę miała więcej czasu .Obiekt jest zarezerwowany dla państwa

Anna

I co teraz ona już go zarezerwowała!!!! A ja chciałam tylko poznać koszty!!!!!!!!!
Ja to mam kurna szczęście dzwonie z zapytaniami a oni już to uważają za rezerwacje:nerd::nerd::nerd::nerd:

reklama
Do góry