• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Dziewczyny ja widze że wy tutaj spotkanko planujecie.Fajniusioi
Ja przez te choroby Jaguśki to ja wogóle nie w temacie- morze któraś w skrócie napisać.Każdy morze się dołączyć?Piszcie.

Mi niestety nijak nie pasuje początek czerwca bo 02.06 - 16.06 mamy wykupione wczasy, jedziemy z moją sis jej M i synkiem.
Szkoda, bo chętnie bym się z Wami spotkała.
Szczerze mówiąc nie chce mi się wchodzić na ten wątek, bo mi smutno trochę jak czytam o waszych planach.... ech...:-(:-(:-(
Pocieszam się tylko tym że w tym czasie nie będę siedzieć w domku tylko wypoczywać:sorry2:[

W każdym razie życzę Wam dobrej zabawy i mam nadzieję że to nie ostatnie takie spotkanie, może innym razem się uda
!

Ostatnia edycja:
wesolutka dokladne wszystko zalezy od ceny No i oczywiscie sie mozna dolanczyc :-)
NATUSIA kurcze szkoda ze cie nie bedzie :-( Wlasnie gdzie jedzieci?Czarna czy pomyslalas o tym co ja?Ciekawe gdzie Natusia jedzie bo moze tam gdzie ona by udalo nam sie spotkac??No ale to tylko moje gdybanie ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry