reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

My też jedziemy na 100 %. Tylko jeszcze nie wiem czy na jedną czy na dwie noce bo mój K gra te wesele. A do kiedy tam zamierzacie zostac?do soboty czy niedzieli? Poprosimy o rezerwację domku dwuosobowego z wersalką za 80 zł.

reklama
Dorka ja sobe mysle ze ten domek co pisalam za 210 sa 2 pokoje jeden 2 drugi 3 osobowy i w aneksie kuchennym jest wersalka 2 osobowa, i tak sie zastanawiam czy oplaca sie taki domek, bo kto chcialby sie spac w kuchni ;-)
Moze Patrycja wezmiemy ten domek za 140 zl 3+2.Co ty na to??

Dorka a ty nie chcesz dwu osobowego domku?? Oliwka ci zle spi w nocy, a tak bedziesz miala spokoj i cisze,nikt niebedzie chodzil i jej przeszkadzal??

MAGDA przyznaj sie ze chcesz mnie wygonic aby byla sama :-)

Nie no ja z poczatku chcialam ten na 5 osob ten za 140 zl bo dla mnie 70 zl a 80 a ten sam jest po 80 to dla mnie to roznica troszeczke bo na 3 dni wychodzi to 30 zl
Wole byc z kims jednak A Oli moze do czerwca bedzie lepiej spala Bo juz od kilku dni budzi sie maks 2 razy w nocy :-)

Dorota ja cie rozumiem, i nie chodzi mi zeby cie wygonic:-p:-p:-p:-p
Tylko pomysl tam wersalka jest w kuchni, moze komus takie cos bedzie pasowalo, ale ja ze wzgl. na malego bym nie chciala bo samo przejscie do innego pokoju moze go obudzic. Tylko o to mi chodzi. A moze jakas mama sama z dzieckiem pojedzie wtedy mozecie wziasc domek 2 osobowy z dwoma lozkami:tak:

Magda nie w kuchni a w pokoju z aneksem kuchennym :-D

Ja bym była za tym domkiem za 80zł ale z wersalką albo za tym za 140 z jeszcze jedną rodzinką :-D Magda możemy się tez dogadac :-D ha ha

Martyna ale chodzi mi o to ze ja np. robie mleko po 23, a rano jak maly wstanie i spi w pokoju gdzie jest aneks kuchenny i wlaze ci tam o 6 rano...
Nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi:cool2:

Oj wiem Magda rozumiem Cie dobrze :-) Zawsze dzieci można połozyc w jednej sypialni, jednego z M jako przedszkolanke, codziennie innego i bedzie ok :-D hi hi
Ps. Magda myslisz ze za 5 miesiecy bedzie dalej robic mleko koło 23 :-D hihi

Ustinja młody tez juz miał raz zapisany Diphergan na kaszel, z tego co wiem to jest tez na chorobe lokomocyjną i podobno działa super :-)

magda a mi tam pasuje, jeśli dorotce nie przeszkadza spać w pokoju przejściowym, wiem o czym myślisz, i dlateko ja się pisze na sypialnie

reklama
Do góry