My też jedziemy na 100 %. Tylko jeszcze nie wiem czy na jedną czy na dwie noce bo mój K gra te wesele. A do kiedy tam zamierzacie zostac?do soboty czy niedzieli? Poprosimy o rezerwację domku dwuosobowego z wersalką za 80 zł.
reklama
Dorka ja sobe mysle ze ten domek co pisalam za 210 sa 2 pokoje jeden 2 drugi 3 osobowy i w aneksie kuchennym jest wersalka 2 osobowa, i tak sie zastanawiam czy oplaca sie taki domek, bo kto chcialby sie spac w kuchni ;-)
Moze Patrycja wezmiemy ten domek za 140 zl 3+2.Co ty na to??
Dorka a ty nie chcesz dwu osobowego domku?? Oliwka ci zle spi w nocy, a tak bedziesz miala spokoj i cisze,nikt niebedzie chodzil i jej przeszkadzal??
Moze Patrycja wezmiemy ten domek za 140 zl 3+2.Co ty na to??
Dorka a ty nie chcesz dwu osobowego domku?? Oliwka ci zle spi w nocy, a tak bedziesz miala spokoj i cisze,nikt niebedzie chodzil i jej przeszkadzal??
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MAGDA przyznaj sie ze chcesz mnie wygonic aby byla sama :-)
Nie no ja z poczatku chcialam ten na 5 osob ten za 140 zl bo dla mnie 70 zl a 80 a ten sam jest po 80 to dla mnie to roznica troszeczke bo na 3 dni wychodzi to 30 zl
Wole byc z kims jednak A Oli moze do czerwca bedzie lepiej spala Bo juz od kilku dni budzi sie maks 2 razy w nocy :-)
Nie no ja z poczatku chcialam ten na 5 osob ten za 140 zl bo dla mnie 70 zl a 80 a ten sam jest po 80 to dla mnie to roznica troszeczke bo na 3 dni wychodzi to 30 zl
Wole byc z kims jednak A Oli moze do czerwca bedzie lepiej spala Bo juz od kilku dni budzi sie maks 2 razy w nocy :-)
Dorota ja cie rozumiem, i nie chodzi mi zeby cie wygonic

Tylko pomysl tam wersalka jest w kuchni, moze komus takie cos bedzie pasowalo, ale ja ze wzgl. na malego bym nie chciala bo samo przejscie do innego pokoju moze go obudzic. Tylko o to mi chodzi. A moze jakas mama sama z dzieckiem pojedzie wtedy mozecie wziasc domek 2 osobowy z dwoma lozkami

Tylko pomysl tam wersalka jest w kuchni, moze komus takie cos bedzie pasowalo, ale ja ze wzgl. na malego bym nie chciala bo samo przejscie do innego pokoju moze go obudzic. Tylko o to mi chodzi. A moze jakas mama sama z dzieckiem pojedzie wtedy mozecie wziasc domek 2 osobowy z dwoma lozkami

Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Magda nie w kuchni a w pokoju z aneksem kuchennym 
Ja bym była za tym domkiem za 80zł ale z wersalką albo za tym za 140 z jeszcze jedną rodzinką
Magda możemy się tez dogadac
ha ha

Ja bym była za tym domkiem za 80zł ale z wersalką albo za tym za 140 z jeszcze jedną rodzinką
Magda możemy się tez dogadac
ha haMartynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Oj wiem Magda rozumiem Cie dobrze :-) Zawsze dzieci można połozyc w jednej sypialni, jednego z M jako przedszkolanke, codziennie innego i bedzie ok
hi hi
Ps. Magda myslisz ze za 5 miesiecy bedzie dalej robic mleko koło 23
hihi
Ustinja młody tez juz miał raz zapisany Diphergan na kaszel, z tego co wiem to jest tez na chorobe lokomocyjną i podobno działa super :-)
hi hiPs. Magda myslisz ze za 5 miesiecy bedzie dalej robic mleko koło 23
hihiUstinja młody tez juz miał raz zapisany Diphergan na kaszel, z tego co wiem to jest tez na chorobe lokomocyjną i podobno działa super :-)
reklama
majeczka02
Fanka BB :)
Super widzę,że nasze mamusie robią zlocik na wakacjach:-) a w jakie miejsce jedziecie?Ja zrobiłam już dziś rezerwację domku 4 osobowego murowanego z pięterkiem za 200zł
Może wstawiajmy tu linki- może ktoś jeszcze skorzysta z promocji (to ja zaczynam)
Niechorze | domki nad morzem
Może wstawiajmy tu linki- może ktoś jeszcze skorzysta z promocji (to ja zaczynam)
Niechorze | domki nad morzem
Podziel się: