reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale fajniutka dyskusja:))))
No wiec wstepnie mamy
3 szt --Największy domek pokój dzienny z aneksem kuchennym jest tu wersalka,dwie sypialnie-pięć łóżek pojedyńczych cena 210 za domek za dobę mam trzy takie domki
3X 2+5=21
1)wolne .
2)wolne
3)wolne
3szt dwu osobowe,w jednym są dwa łóżka pojedyńcze,w dwóch po jednej wersalce cena 80 zł za domek,ten domek to mały pokoik ,łazienka na zdjęciu na stroni widać ten pokoik z drzwiami otwartymi do łazienki,drzwi są ścięte po skosie
3X2=6 (tu oczywiście może być małżeństwo + dziecko)
1) Malena
2) .Lilunia wersalka
3)
wolne
1szt domek w pokoju dziennym wersalka w sypialni wersalka jedno lub dwa łóżka pojedyńcze cena 120 doba (tu chyba się omyliła i zapomniała wpisać aneks ale nie jestem pewna)
1 X2+2=4
wolne
1 szt piętro domku wymienionego wyżej wejscie niezależne z ładnym zadaszonym tarasem są tam dwa pokoje z aneksem kuchennym na korytarzu w jednym pokoju wersalka,w drugim wersalka i łóżko pojedyńcze cena 140 doba
1 X 2+3=5
1)Magdasf +Ppatqa

1 szt domek z aneksem,wersalką i sypialnią z dwoma pojedyńczymi łóżkami cena 140 doba
1 X 2+2=4
1) Czarna

1szt domek drewniany anek kuchenny jeden pokój w którym znajduje się wersalka i dwa pojedyńcze łóżka cena 100 zł
1 X 2+2=4
wolne

reklama
czarna u mnie na 100% jadę z Sebą który na pewno będzie traktowany jako dorosły i z Igą, proszę więc o rezerwację pokoju z dwoma łóżkami pojedynczymi ( tylko nie na piętrze ;-)) może w którymś z tych domków za 210 zł lub domek za 80 zł
natomiast z T. taka sprawa że będzie musiał być w robocie piątek lub sobotę, więc obiecuje przyjechać na jedną noc, ale to już dogadam na miejscu z babką co do ewentualnej dopłaty a spać będzie z Sebą albo w śpiworze ;-)

Super, że są już szczegóły! Ale ja coś tak ciężko kumam. Ten największy domek to ma dwie sypialnie w których są 2 pojedyncze i 3 pojedyncze łóżka i wersalka w pokoju z aneksem kuchennym? Dobrze myślę? I wtedy 210 zł za cały domek do podziału na osobę czy jakoś tak (powiedzmy na dorosłych)
A ten ostatni domek to że jest drewniany a tamte murowane? Ja przepraszam, ale mam ciężki tydzień w pracy przed urlopem i ciężko z jarzeniem :sorry2:

No i mam dylemat, bo mi pasuje i ten domek za 210 zl do podziału i ten domek za 120 zł. Ja potrzebuje 3 miejsca do spania, bo Bartek ma swoje wyrko, a nie chce mi się spać z kopiącą i rozpychającą Martynką :-)

Ostatnia edycja:
To jak już można marudzić, to przenieś mnie proszę do domku za aneksem kuchennym... Bo bez tego to może być trudno z maleństwem:tak:

Ale co i jak to się też pogubiłam.
Więc tylko o kuchnię prosimy :tak:i 2 miejsca do spania.

Możesz nas np. do Kasi dokoptować.
W końcu do zięcia będzie blisko ;)

Ostatnia edycja:
Kasia dobrze myslisz to możecie się zgadać z mirabelką na ten domek duzy za 210:tak::tak::tak: Ty Kasia pokój gdzie 3 łóżka a Mirabelka gdzie 2 łóżka a jak jej M dojedzie to Seba pójdzie na wersalkę:)))) To tylko moja propozycja:-p

Malena ja z nia zagadam bo moze sie uda ze w tych małych domkach wstawi gazówke:tak::tak::tak: a kuchnie jak cos my mamy:-D:-D:-D
a w zastepstwie który domek cie inetersuje?

Malena a Tobie nie bedzie za malutki taki pokoik dla 2 dzieci?? Widze ze Magda sie tu z Patrycją zgrała, wiec my sie piszemy na sypialnie w tym za 210zł do podziału na 3 albo w domku za 80zł z wersalką pod warunkiem aneksu albo chociaz kuchenki i lodówki :-) Chociaz faktycznie najlepiej sie pisze ten za 140zł do podziału na 2 :-)

Ps. Myslałam ze ten domek za 100zł wezmie ktoras ze starszymi dziecmi jak Mirabelka, Kasia czy własnie Magda :-) hi hi

Ps2. Mysle ze czas przeniesc ten temat na zamkniety albo załozyc jakis nowy temat "zlot pazdziernikówek" i przeniesc posty na ten temat. Nie wszyscy muszą widziec gdzie i kiedy bedziemy itp...

Ostatnia edycja:
Malena ja z nia zagadam bo moze sie uda ze w tych małych domkach wstawi gazówke:tak::tak::tak: a kuchnie jak cos my mamy:-D:-D:-D
a w zastepstwie który domek cie inetersuje?

DO tego pokoiku ze ściętymi drzwiami to łóżeczka nie a się wstawić,
o gondolce nie pomnę... :-(
Może być ten za 210 lub ten za 120, jeśli ktoś zechce mieszkać z naszą 4-ką :tak:

Malena a Tobie nie bedzie za malutki taki pokoik dla 2 dzieci??

No właśnie za malutki.... :zawstydzona/y:

Magda no ten pojedynczy domek z jednym pokoju i 2 lozkami to jest dobry pomysl To kto sie na niego ze mna decyduje??????
Tylko ze ja na dzien dzisiejszy nie moge powiedziec czy przyjade bez G czy z G:sorry2:

CZARNA moze mnie daj do jakiegos jednego pokoju z wersalka jedna 2 osobowa Bo nie wiem czy sama przyjade czy z G I tak aby drogo mnie to nie wynioslo

JA BYM CHCIALA ten za 140 do podzialu na 2

reklama
Dorota Martyna szuka chyba kogos do tego domku:tak::cool2::cool2::cool2:I bylby problem rozwiazany;-)
A ja lasnie z moim chlopem gadam o wyjezdzie i zyje nadzieja ze bedzie wiecej facetow:-D
Malena a ja mysle ze ty troche odpoczniesz na wyjezdzie, bo kazda jak sie dorwie to malenstwa to na oczy w ciagu dnia go nie zobaczysz;-)

Do góry