reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Już się przywitałam na głównym, ale powiem Wam, że miejsce w którym byliśmy rewlacyjne do wyjazdów z dziećmi. Miejscowość nazywa się Łasin Koszaliński (ok. 3km od Ustronia Morskiego). Liczy 60 mieszkańców. Mieszkaliśmy w takim fajnym ośrodku w drewnianym domku z moją siostrą szwagrem i dwójką jej dzieci. Jedyny sklep w tej miejscowości znajduje się na teranie tego ośrodka - chleb, piwo, papierosy, lody i chipsy :-). Kilka potraw na ciepło. Dwa place zabaw do dopracowania. Kilometr do praktycznie pustej, czystej plaży. Cisza spokój. Wypoczęłam psychicznie i fizycznie. Martynka szalała w morzu, chociaż woda zimna, ale moje dziecię chyba zmiennocieplne jest :-).
To 3 fotki moje i Martynki:

Kasia, to się nazywa rzetelna relacja z wakacji poprata fotkami :-)
Baaardzo mi się to podoba :-):-) plaża i brzusio tez;-)

A ja mieszkam na stałe we Włoszech z moim włoskim mężem. Niestety jest tu tak gorąco, że lepiej wychodzic z domu na spacerki albo wczesnym rankiem, albo wieczorem tak około 18. Tak, że duzo czasu siedzę w domu, ktory na cale szczescie podtrzymuje nizsza temperature niz na zewnątrz.
Wkrótce mąż będzie mial urlop i (chociaż wcześniej zarzekałam się ze w 3 trymestze ciąży nie będę podróżować) myślimy o wyjeździe do Polski na wakacje. Nie wiem jak bym taka dluga podróż autem zniosła... Zważywszy, ze mamy małego fiata punto bez klimatyzacji....Chyba, że zamienilibysmy go na jakis wygodniejszy model, ale juz malo czasu zostało. Co Wy myślicie o podróży latem samochodem az 1500 km (oczywiscie zatrzymalibysmy sie na nocleg po drodze). Ja raz chce jechac, a potem wydaje mi się to szaleństwem. Wprawdzie ciąża przebiega bez komplikacji, ale waham sie, zwazywszy , ze mialabym tu wrócić przed porodem. Co mi radzicie?

Malgorzatka ja bylam w Polsce w 6miesiacu i teraz w 3trymestrze bym sie bala.Mielismy w planach wyjazd do znajomych za 2tygodnie 500km od domu i zrezygnowalam,bo jakos nie mam ochoty juz na takie podrozowanie i sie boje:tak:.

reklama
Kaska śliczne fotki i super ze wypoczynek sie udał!!
Małgosia ja rowniez bym sie wstrzymala z tymi wakacjami zreszta tam masz cieplo i ladnie a u nas teraz pogoda sie troszku popsula.

Do góry