reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
55 z wyżywieniem to też tanio :-)

W sumie tanio jak sie jedzie na kilka dni...my chcemy jechac na ponad 10 dni,a potem jeszcze odwiedzic moich rodzicow,troche mamy juz odlozone na wakacje,ale pespektywa splaty kredytu,kiedy franiu rosnie,a do tego wczoraj kupilismy wozek,bo nasz porzyczony juz zaraz smierc zaliczy,no i nie wiem czy na wakacje nie bedziemy musieli juz kupic nowego fotelika do samochodu,kurcze skad wziasc na to wszystko mamonke?:szok:

reklama
W sumie tanio jak sie jedzie na kilka dni...my chcemy jechac na ponad 10 dni,a potem jeszcze odwiedzic moich rodzicow,troche mamy juz odlozone na wakacje,ale pespektywa splaty kredytu,kiedy franiu rosnie,a do tego wczoraj kupilismy wozek,bo nasz porzyczony juz zaraz smierc zaliczy,no i nie wiem czy na wakacje nie bedziemy musieli juz kupic nowego fotelika do samochodu,kurcze skad wziasc na to wszystko mamonke?:szok:

my tez chcemy na min. 10 dni :-) szczerze mówiąc nie rozważaliśmy gor, ale czemu nie... zobaczymy...

a u nas też z kasą kruchą - w sumie to już mamy konta wyczyszcone, dobrze, ze luty krótszy niż inne m-ce

i nie chcę myśleć ile bank nam ściągnie za kredyt :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( oh ten franek nieszczęsny...:angry:

Do góry