reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
a ja polecam na wakacje i nie tylko pobierowo nad morzem dookoła las i masa atrakcji. info pod numerem 091 386 4 289 polecam

Ostatnia edycja:
a my się szykujemy w lipcu w Tatry ze znajomymi ze styczniową dziwczyną Mikusia;-)jakby ktoś chciał namiary na fajny nocleg dla rodzin z dziećmi pod Zakopanem (Gilczarów Górny),to mogę podać,my bedziemy płacić 35zł od osoby z wyżywieniem, a za małego będziemy tylko płacić za wodę:-)Już nie mogę się doczekać!!!

a my się szykujemy w lipcu w Tatry ze znajomymi ze styczniową dziwczyną Mikusia;-)jakby ktoś chciał namiary na fajny nocleg dla rodzin z dziećmi pod Zakopanem (Gilczarów Górny),to mogę podać,my bedziemy płacić 35zł od osoby z wyżywieniem, a za małego będziemy tylko płacić za wodę:-)Już nie mogę się doczekać!!!

Cena rewelka :-) też poproszę namiar, może się skusimy na czerwiec. A jakie tam warunki? Byłaś już?

reklama
No wlasnie nie bylam tam jeszcze,ale nasi znajomi jezdza tam co roku z synkiem i sa bardzo zadowoleni a namiary,bardzo proszę:-)
Maria Rzadkosz Gilczarów Górny tel.(0-18)2019762,babeczka chce zaliczkę w wysokości 50zl

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry