reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MARTYNKA no nie wiem Moze gdzies wlasnie okolice Lodzi ????? Ja tez bym wolala tak do 300 km Ale wiem ze kazdemu sie nie dogodzi
Musi to byc miejsce gdzie spokojnie zajedzie sie pks lub pkp Bo ja tak bede jechala

ASIU o tym samym pomyslalam aby zrobic 2 hiii

reklama
To zrobmy tak, Dorota moze okresl sie i jak bedziesz na mur beton, to poszukamy czegos kolo lodzi, bo jak zrobimy np.w grotnikach a ty sie potem wywiniesz to bedzie nie halo:tak: Bo martynka pisze ze jakos sobie poradzi, mirabelka tez baba z jajami wiec chyba nic nie beda miec przeciwko. Jatam czy siak pokoj biore nawet gdyby to mialo byc w centrum lodzi:-D

a mom jajecka, mom ;-) :-)
ja mam PKP ok. 6 godzin do Łodzi, do Poznania ok. 4,5 godz., tu i tu bezpośrednio to ważne, wiec ok, tylko potem jeszcze muszę sprawdzić ile od stacji do wybranego ośrodka
dorotka sprawdź sobie koniecznie ile zajmie Ci dojazd na stronie PKP, z datą czerwcową, bo czasem miejscowość jest bliżej od innej a może okazać się że kupa przesiadek albo czekanie na połączenie i wychodzi dłużej (tak masz chyba do Łodzi właśnie)

No dobra to tworzymy Liste:
Czarna79
Magdasf
Lilunia83
Kasia1978
Martynka1987
Dorota123456789
Mirabelka
Ppatqa
Blond_20
Malena81
Magdziunia

ps:będa ja na bieżąco uzupełniać i wstawiać na ostatni post

MIRABELKA a mozesz mi podac linka do tej strony aby sobie sprawdzila dojazd pkp

MAGDA ja nie chce abyscie na mnie patrzaly Rozumiem ze ja bez ja jestem :-)
Ale u mnie moze sie skonczyc tak ze ja bez G pojade Jak on bedzie pracowal to G nie pojedzie Albo jak kasy miec nie nede to tez nie pojedzie.

Ja sprawdzalam na tej stronie co czarna link pokazywala I do Lodzi mam okolo 250 km
A mirabelka ma racje nie wiem jaki mam dojazd pkp lub pks

Dorota z tych miejsc z linkow wszedzie masz kieoski dojazd...musialabys jeszcze sobie sprawdzic PKS. A nie wiem czy bez jaj jestes nie spradzalam, chodzilo mi o to ze Mirabelka chetna na spotkanie i nie straszne jej kilometry;-):-p

Ja sie podporzadkuje, w sumie to bede miala najblizej...

To może w kutno uderzymy?wiem że tam sporo pociągów staje. jest taka główna stacja. przynajmniej kiedyś tak było, jak od rodzicow gdzies pociągiem jeździłam to zawsze była przesiadka w kutnie :-)

Ja się na razie piszę ale nic na 100 % nie obiecuję bo dużo zależy od moich zawodowych planów, jak mi się uda wszystko poukładać. powinnam dojechać wszędzie aczkolwiek Poznań i jego okolice bardzo by mi pasowały. A co do odległości u nas to niewielka różnica od ppatqi

Ostatnia edycja:
To może w kutno uderzymy?wiem że tam sporo pociągów staje. jest taka główna stacja. przynajmniej kiedyś tak było, jak od rodzicow gdzies pociągiem jeździłam to zawsze była przesiadka w kutnie :-)
no wlasnie kutno tez mi bardzo pasuje bo tam naprawde duzo pociagow jezdzi.tylko gdzie tam w tym kutnie sie zatrzymaz?rozbijemy namioty pod stacja :-D

reklama
MAGDA ok moga byc przesiadki Jakos dam rade Tylko wlasnie prawie wszystkie przyjada z M wiec pomoc w podlrozy jest Wiekszosc samochodami przyjedzie A ja jak sama pociagiem To jakos tez dam rade Nie takie rzeczy sie robilo hihihi

No wlasnie gdzie w tym Kutnie???

Ma ktos linka abym sprawdzila czy cos odemnie jedzie do kutna?Tzn chodzi mi o te pkp czy pks ?????

Ja i tak licze ze z Zor do katowic musze dojechac bo z zor to sie prawie nigdzie nie dostane Z katowic do celu a czy po drodze przesiadki to juz nie odemnie zalezy Ale jakos dam rade

Do góry