reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
wpisalam Zory -slesin I dnia 3 czerwca odjazd mam o godzinie 5.47 Jade do slesina 10:12 wiec niezle ponad 10 godzin ihihi Na miejscu jestem o 16.01 a przesiadek ma 3 wiec masakra

Z katowic pokazuje mi ze mam pociag do slesina o 1.30 w nocy jade 10.48 przesiadek mam 2

ASIU to ja nie wiem dlaczego mi pokazuje inaczej niz tobie????????/

Sprawdzilam jeszcze zory konin I tam mam niecale 8 godzin i na miejscu jestem kolo godziny 14 i 2 przesiadki Wiec do konina mam lepiej No ale zas gdzie w tym koninie???

ASIU tam nic w twoim linku mi nie pokazuje Ja tez sprawdzalam z katowic to mam jeszcze gorzej niz z zor Bo niby dluzej sie jedzie Napisalam tak jak mnie pokazalo No i z katowic mam w srodku nocy Bez przesdy

MAGDA 2 czerwca jade 9.21 mam 2 przesiadki i wyjazd po 5 rano
4 czerwca jest bardzo podobnie

Ja do tego śleszyna mam około 250 km. mój K 5 czerwca gra wesele więc wątpię że go wyciągnę żeby pojechał ze mną na jedną noc tyle km.

ja mam 2,40 z jedną przesiadką więc suuuper :-)
odstępuję więc "podwiezienie" przez Kasię Dorocie ;-)
ale tak serio to może ktos jest z okolic Dorotki żeby jakoś po drodze sie umówić?

reklama
Do góry