reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja mam 2,40 z jedną przesiadką więc suuuper :-)
odstępuję więc "podwiezienie" przez Kasię Dorocie ;-)
ale tak serio to może ktos jest z okolic Dorotki żeby jakoś po drodze sie umówić?
MIRABELKA chyba nie ma nikogo tutaj kolo mnie :baffled:

Ja jeszcze pomyslalam o tym abym jak sama bede jechala z Oliwka to moze bym do kogos dzien wczesniej podjechala Oczywiscie jak mnie ktoras z was przyjmnie Najlepiej do kogos kto ma niedaleko Slesina A w ten dzen pojechalabym z ta osoba Nie wiem tak glosno mysle Nie wiem czy ja i Oliwka bysmy mialy jeszcze na cos soly po 10 godzinah jazdy

Mirabelka moze do ciebie podjade i razem z wami pojade pkp Bo ty chyba pkp jedziesz ????????

reklama
Dorota masz pociag z Katowic 7.30 jestes POznan glowny o 13.20
Z poznania o 13.36 masz pociag do konina :tak: w koninie jestes o 15.21. Czyli jedna przesiadka:tak:
Potem ma jeszcze cos takiego
sosnowiec glowny godz 9.19
warszawa zachodnia przyjazd 11.34
warszawa zachodnia odjazd 12.04
konin przyjazd 14.44
czyli jedna przesiadka i jak krotko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dorota jana czerwiec poprostu ustawilam , a dzien chyba wazny nie jest, ty sie patrzysz tam gdzie nie powinnas....

Katowice 09:09 EX 4114EX
możliwy zakup biletu w sys. e-IC, PKP InterCity, obowiązek dopłaty, pociąg z rezerwacją miejsc, wagon barowy, przesyłki konduktorskie za opłatą Warszawa Centralna 11:40 II/3 Warszawa Centralna 12:35 III/4
eic_pic.gif
EIC 1613Express InterCity
możliwy zakup biletu w sys. e-IC, PKP InterCity, wkrótce możliwy zakup biletu w sys. BILKOM, obowiązek dopłaty, przewóz rowerów, pociąg z rezerwacją miejsc, Wagon bezprzedziałowy, wagon barowy, w pociągu wagon dla niepełnosprawnych, przesyłki konduktorskie za opłatą Konin 14:38 Konin 14:44
zug_pic.gif
77137Osobowy

to tak ci skopiuje, pociag jedzie 5 i pol godziny i kursuje 3 czerwca i jest tylko jedna przesiadka:-p

Dorota masz pociag z Katowic 7.30 jestes POznan glowny o 13.20
Z poznania o 13.36 masz pociag do konina :tak: w koninie jestes o 15.21. Czyli jedna przesiadka:tak:
Potem ma jeszcze cos takiego
sosnowiec glowny godz 9.19
warszawa zachodnia przyjazd 11.34
warszawa zachodnia odjazd 12.04
konin przyjazd 14.44
czyli jedna przesiadka i jak krotko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dorota jana czerwiec poprostu ustawilam , a dzien chyba wazny nie jest, ty sie patrzysz tam gdzie nie powinnas....
ale i tak nie mialo byc spotkanie w koninie tylko gdzies indziej:tak:

ku**a Dorota normalnierece opadaja...konic jest z 10 minut drogi od miejsca docelowego a to juz chyba nie problem, bo albo ktos podjedzie juz samochodem albo nawet zwyklym autobusem bedzie mozna podjechac....

reklama
:-d:-d:-d:-d
Dorka z Zor do Ślesina masz 317 km.jedziesz pociagiem do Konina to jest 18 km od Ślesina.w pociagach sa osobne przedzialy dla matek z dzieckiem do lat 4 i kobiet w ciazy i jest tam cicho.przedzial jest zamkniety na klucz wiec trzeba poprosic konduktora zeby Ci otworzyl i pokazal wogole gdzie.z dzieckiem w tym przedziale moze byc tylko 1 osoba.

Ostatnia edycja:
Do góry