reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MARTYNKA MAGDA I PATRYSIA biora ten domek za 210 zl a nie za 140 zl przynajmniej mi sie tak wydaje
Ja sie pisze na ten za 140 zl na podzial na 2 KTO SIE PISZE DO MNIE?????????

Ja sie pisze na ten za 140 zl na podzial na 2 KTO SIE PISZE DO MNIE?????????
Mama Maksa
październikowa mama
LILUNIA spoko loko bedzie dobrze. Z kuchnia to pomyslałam tak jak tyMaksiowa my się tez na ten zdecydowaliśmy. Na zdjęciu widziałam że jest t5am czajnik elektryczny więc damy radę a jak coś to można zawsze skoczyć do jakiejś paździszki skorzystać z kuchni. Ja się tylko martwie czy tam łóżeczko turystyczne wejdzie. Ale powinno moim zdaniem. A na miejscu jak sie okaże że to jakieś naprawde małe domki to możemy sobie zawsze wybrać jakiś wspólny na miejscu z tych co zostaną. Co ty na to? Ale ja myślę że nie bedzie źle;-)
a jeśli chodzi o łóżeczko to pomyślałam w ostateczniści że jak sie nie zmieści to sie zsunie sie te łóżka duże i mały te dwie nocki sie z nami prześpi
3 szt --Największy domek pokój dzienny z aneksem kuchennym jest tu wersalka,dwie sypialnie-pięć łóżek pojedyńczych cena 210 za domek za dobę mam trzy takie domki
3X 2+5=21
1) .
2)
3szt dwu osobowe,w jednym są dwa łóżka pojedyńcze,w dwóch po jednej wersalce cena 80 zł za domek,ten domek to mały pokoik ,łazienka na zdjęciu na stroni widać ten pokoik z drzwiami otwartymi do łazienki,drzwi są ścięte po skosie
3X2=6 (tu oczywiście może być małżeństwo + dziecko)
1) .Lilunia wersalka
2) Mama Maksa
3)
1szt domek w pokoju dziennym wersalka w sypialni wersalka jedno lub dwa łóżka pojedyńcze cena 120 doba (tu chyba się omyliła i zapomniała wpisać aneks ale nie jestem pewna)
1 X2+2=4
1 szt piętro domku wymienionego wyżej wejscie niezależne z ładnym zadaszonym tarasem są tam dwa pokoje z aneksem kuchennym na korytarzu w jednym pokoju wersalka,w drugim wersalka i łóżko pojedyńcze cena 140 doba
1 X 2+3=5
1) Magdasf +Ppatqa
1 szt domek z aneksem,wersalką i sypialnią z dwoma pojedyńczymi łóżkami cena 140 doba
1 X 2+2=4
1) Czarna
1szt domek drewniany anek kuchenny jeden pokój w którym znajduje się wersalka i dwa pojedyńcze łóżka cena 100 zł
1 X 2+2=4
w każdym domku znajduje się łazienka podobna do tej na fotografii.
Tak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Dalej uzgadniać i podawać konkrety a nie ja moge miec to lub to itp bo ja decydowac nie bede
3X 2+5=21
1) .
2)
3szt dwu osobowe,w jednym są dwa łóżka pojedyńcze,w dwóch po jednej wersalce cena 80 zł za domek,ten domek to mały pokoik ,łazienka na zdjęciu na stroni widać ten pokoik z drzwiami otwartymi do łazienki,drzwi są ścięte po skosie
1) .Lilunia wersalka
2) Mama Maksa
3)
1szt domek w pokoju dziennym wersalka w sypialni wersalka jedno lub dwa łóżka pojedyńcze cena 120 doba (tu chyba się omyliła i zapomniała wpisać aneks ale nie jestem pewna)
1 X2+2=4
1 szt piętro domku wymienionego wyżej wejscie niezależne z ładnym zadaszonym tarasem są tam dwa pokoje z aneksem kuchennym na korytarzu w jednym pokoju wersalka,w drugim wersalka i łóżko pojedyńcze cena 140 doba
1 X 2+3=5
1) Magdasf +Ppatqa
1 szt domek z aneksem,wersalką i sypialnią z dwoma pojedyńczymi łóżkami cena 140 doba
1 X 2+2=4
1) Czarna
1szt domek drewniany anek kuchenny jeden pokój w którym znajduje się wersalka i dwa pojedyńcze łóżka cena 100 zł
1 X 2+2=4
w każdym domku znajduje się łazienka podobna do tej na fotografii.
Tak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Dalej uzgadniać i podawać konkrety a nie ja moge miec to lub to itp bo ja decydowac nie bede
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Czarna wpisz mnie na razie na ten domek 2 osobowy z wersalką...
Na stronce pisze tak 2-osobowe - pokój, lodówka, TV, (latem kuchenka gazowa, zima tylko czajnik), lazienka, taras, grill
A najwyzej cos sie na miejscu jeszcze pozmienia. Moze sie okaze ze te za 210 sa naprawde duze i wtedy 3 pary tam pojda... Trudno tak rezerwowac w ciemno jak sie nie wie jak to wyglada :-(
Szkoda ze zadna z nas tam nie ma bardzo blisko, zeby sie przejechac i sprawdzic wszystko co i jak :-)
Ps. Laski nie lepiej zamknac ten wątek??
Na stronce pisze tak 2-osobowe - pokój, lodówka, TV, (latem kuchenka gazowa, zima tylko czajnik), lazienka, taras, grill
A najwyzej cos sie na miejscu jeszcze pozmienia. Moze sie okaze ze te za 210 sa naprawde duze i wtedy 3 pary tam pojda... Trudno tak rezerwowac w ciemno jak sie nie wie jak to wyglada :-(
Szkoda ze zadna z nas tam nie ma bardzo blisko, zeby sie przejechac i sprawdzic wszystko co i jak :-)
Ps. Laski nie lepiej zamknac ten wątek??
3 szt --Największy domek pokój dzienny z aneksem kuchennym jest tu wersalka,dwie sypialnie-pięć łóżek pojedyńczych cena 210 za domek za dobę mam trzy takie domki
3X 2+5=21
1)wolne .
2)wolne
3)wolne
1) .Lilunia z wersalka
2) Mama Maksa
3) Martyna z wersalka
1 X2+2=4
wolne
1 X 2+3=5
1)Magdasf +Ppatqa
1 X 2+2=4
1) Czarna
1 X 2+2=4
wolne
moim zdaniem nie widze potrzeby zamykania czy tez przoneszania na watek zamkniety ale decyzje pozostawiam wam przecież nie piszemy tu nic intymnego
3X 2+5=21
1)wolne .
2)wolne
3)wolne
1) .Lilunia z wersalka
2) Mama Maksa
3) Martyna z wersalka
1 X2+2=4
wolne
1 X 2+3=5
1)Magdasf +Ppatqa
1 X 2+2=4
1) Czarna
1 X 2+2=4
wolne
moim zdaniem nie widze potrzeby zamykania czy tez przoneszania na watek zamkniety ale decyzje pozostawiam wam przecież nie piszemy tu nic intymnego
Ostatnia edycja:
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
a powiedzcie mi te najwieksze domki to do podzialu na 3????/Czylli wychodzi po 70 zl Dobrze rozumiem?
No to ja sie moge na niego zdecydowac Tylko jeszcze reszte trzeba do niego dokoptowac
No to ja sie moge na niego zdecydowac Tylko jeszcze reszte trzeba do niego dokoptowac
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
nie no chyba cos zle zrozumialam Wytlumaczcie mi jak wychodzi ten domek za 210 zl i kogo bym tam jeszcze moglo dokoptowac Chodzi mi abym sama nie placila tych 210 zl hihihi
Chyba ze zdecyduj sie na ten drewniany za 100 zl ale tez warto byloby z kims
Chyba ze zdecyduj sie na ten drewniany za 100 zl ale tez warto byloby z kims
Podziel się: