reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Kasia to ja się zgłaszam do tej drugiej sypialni z dwoma łóżkami :tak::-) ok?

No i ubiegłaś mnie.
Trudno ;-)

To ja poproszę o sypialnię w dużym domku i zapraszam towarzystwo do mnie :tak:

A co do odpoczynku od maluszka...
Coś czuję, że po powrocie założycie nowy wątek: LUTY 2011 :-p

Dorota juz pisałam ja cię nie przydziele ale nierozumiem czego Ty nie kumasz z tym domkiem:nerd::nerd: Jest duzy pokój z wersalką i aneksem (otwarta przestrzeń wspólna) i sypialnia (3 miejsca) sypialnia 2 miejsa.
Powiedz mi jak Ty tam chcesz isć jako trzecia co??? Bo ja sobie tego nie wyobrażam cały czas ktoś bedzie łaził do kuchni a wy tam bedziecie spać:szok::szok: No chyba że ktoś idzie na taki układ:sorry2:

Kaka nie marudz tylko pisz jaki domek z Agamir wybieracie;-)

Malena a moze zagadaj z Magdziunia;-);-)

A tak przedstawia sie sytuacja

3 szt --Największy domek pokój dzienny z aneksem kuchennym jest tu wersalka,dwie sypialnie-pięć łóżek pojedyńczych cena 210 za domek za dobę mam trzy takie domki
3X 2+5=21
1)Kasia + Mirabelka.
2).Malena +
3)Wolne
3szt dwu osobowe,w jednym są dwa łóżka pojedyńcze,w dwóch po jednej wersalce cena 80 zł za domek,ten domek to mały pokoik ,łazienka na zdjęciu na stroni widać ten pokoik z drzwiami otwartymi do łazienki,drzwi są ścięte po skosie
3X2=6 (tu oczywiście może być małżeństwo + dziecko)
1).Lilunia z wersalka
2)Mama Maksa
3)Martyna z wersalka
1szt domek w pokoju dziennym wersalka w sypialni wersalka jedno lub dwa łóżka pojedyńcze cena 120 doba (tu chyba się omyliła i zapomniała wpisać aneks ale nie jestem pewna)
1 X2+2=4
wolne
1 szt piętro domku wymienionego wyżej wejscie niezależne z ładnym zadaszonym tarasem są tam dwa pokoje z aneksem kuchennym na korytarzu w jednym pokoju wersalka,w drugim wersalka i łóżko pojedyńcze cena 140 doba
1 X 2+3=5
1)Magdasf +Ppatqa

1 szt domek z aneksem,wersalką i sypialnią z dwoma pojedyńczymi łóżkami cena 140 doba
1 X 2+2=4
1)Czarna
1szt domek drewniany anek kuchenny jeden pokój w którym znajduje się wersalka i dwa pojedyńcze łóżka cena 100 zł
1 X 2+2=4
wolne

Dobra poczytalam sobie to teraz uwaznie i juz jaze :-)
MAGDA MASZ RACJE :-)
CZARNA no to ja do tego domku za 120 zl I KTO ZE MNA????????
Najwyzej do kuchni bedziemy chodzic do innej pazdzioszki :-)

3 szt --Największy domek pokój dzienny z aneksem kuchennym jest tu wersalka,dwie sypialnie-pięć łóżek pojedyńczych cena 210 za domek za dobę mam trzy takie domki
3X 2+5=21
1)Kasia + Mirabelka.
2).Malena +
3)Wolne
3szt dwu osobowe,w jednym są dwa łóżka pojedyńcze,w dwóch po jednej wersalce cena 80 zł za domek,ten domek to mały pokoik ,łazienka na zdjęciu na stroni widać ten pokoik z drzwiami otwartymi do łazienki,drzwi są ścięte po skosie
1).Lilunia z wersalka
2)Mama Maksa
3)Martyna z wersalka
1szt domek w pokoju dziennym wersalka w sypialni wersalka jedno lub dwa łóżka pojedyńcze cena 120 doba (tu chyba się omyliła i zapomniała wpisać aneks ale nie jestem pewna)
1 X2+2=4
Dorotka +
1 szt piętro domku wymienionego wyżej wejscie niezależne z ładnym zadaszonym tarasem są tam dwa pokoje z aneksem kuchennym na korytarzu w jednym pokoju wersalka,w drugim wersalka i łóżko pojedyńcze cena 140 doba
1 X 2+3=5
1)Magdasf +Ppatqa

1 szt domek z aneksem,wersalką i sypialnią z dwoma pojedyńczymi łóżkami cena 140 doba
1 X 2+2=4
1)Czarna
1szt domek drewniany anek kuchenny jeden pokój w którym znajduje się wersalka i dwa pojedyńcze łóżka cena 100 zł
1 X 2+2=4
wolne

reklama
3X 2+5=21
1)Kasia + Mirabelka.
2).Malena +
3)Wolne
1).Lilunia z wersalka
2)Mama Maksa
3)Martyna z wersalka
1 X2+2=4
Dorotka +
1 X 2+3=5
1)Magdasf +Ppatqa

1 X 2+2=4
1)Czarna
1 X 2+2=4
wolne
No wiec zapraszam kogos do mnie:tak:
CZARNA jak bedziesz miala okazje t=dowiedziec sie czy tam w moim domku jest ten aneks kuchenny bylabym wdzieczna;-)
Najwyzej jak nie bedzie to jak ktoras mi pozwoli w ciagu dnia korzystac ze swojej kuchni:blink:Najgorzej w nocy No ale jak cos to cos sie wymysli Jakas grzalke do wody czy cos:happy2:

Do góry