reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Magdziunia.... co ty na nasze towarzystwo?
Dorotka, a może chcesz też do nas na tą wersalkę w salonie?
Jak podzielimy to wyjdzie nas taniej.
No i co na to Magdziunia?

Ja jestem za ;-)

reklama
A ja gadałam z moim i mu obojetnie czy bedzie domek 2 osobowy czy bedziemy go z kims dzielic... A myslałam ze powie ze ma byc 2 os :-) hi hi No ale warunek ze zajmujemy sypialnie, a nie przejsciowy pokój. No i musi byc jakas kuchenka i lodówka. A czajniki to i tak sa chyba w kazdym domku.
Wiec jak któras chetna do jakiegos podziału z nami to proszę :-) Moze byc tez ten duzy domek na 3. Tylko ktos by sie musiał zdecydowac na ten pokoj z aneksem...

O widzę, że praca wre :-D - ja bardzo chętnie się zgadzam :-D
Wstępnie rozmawiałam z moim małżem i jest na tak.

Ale wszystko zależy od pewnych spraw :confused:

3 szt --Największy domek pokój dzienny z aneksem kuchennym jest tu wersalka,dwie sypialnie-pięć łóżek pojedyńczych cena 210 za domek za dobę mam trzy takie domki
3X 2+5=21
1)Kasia + Mirabelka.
2).Malena + Magdziunia + Dorotka
3)Wolne
3szt dwu osobowe,w jednym są dwa łóżka pojedyńcze,w dwóch po jednej wersalce cena 80 zł za domek,ten domek to mały pokoik ,łazienka na zdjęciu na stroni widać ten pokoik z drzwiami otwartymi do łazienki,drzwi są ścięte po skosie
3X2=6 (tu oczywiście może być małżeństwo + dziecko)
1).Lilunia z wersalka
2)Mama Maksa
3)Martyna z wersalka
1szt domek w pokoju dziennym wersalka w sypialni wersalka jedno lub dwa łóżka pojedyńcze cena 120 doba (tu chyba się omyliła i zapomniała wpisać aneks ale nie jestem pewna)
1 X2+2=4
wolne
1 szt piętro domku wymienionego wyżej wejscie niezależne z ładnym zadaszonym tarasem są tam dwa pokoje z aneksem kuchennym na korytarzu w jednym pokoju wersalka,w drugim wersalka i łóżko pojedyńcze cena 140 doba
1 X 2+3=5
1)Magdasf +Ppatqa

1 szt domek z aneksem,wersalką i sypialnią z dwoma pojedyńczymi łóżkami cena 140 doba
1 X 2+2=4
1)Czarna
1szt domek drewniany anek kuchenny jeden pokój w którym znajduje się wersalka i dwa pojedyńcze łóżka cena 100 zł
1 X 2+2=4
wolne

Przepisałam mam nadzieję ze nie bedzie problemów na miejscu ze za dużo osób do jednego domku.

Dostałam odp od babki Ze wpłata zaliczki od całosci 30% jak najszybciej od momemtu zatwierdzenia rezerwacji. A ilość domków mam podać w przyszłym tyg. Więc dziewczyny nie jest lekko:)))

Ostatnia edycja:
A ja jak gadałam z męzem, to mowi ze wszystko od finansów zalezy, bo teoretycznie w maju mu sie konczy umowa w pracy... A ja do niego ze jak przyjdzie zwrot podatku to od razu czesc chowam na ten wyjazd, a on tylko dziwne spojrzenie i mowi "ładnie sobie gospodarujesz naszymi pieniedzmi" ha ha :-D

Dorota a Ty wczesniej pisałas ze nie wiesz ile u was go bedzie, ale przeciez za samo dziecko dostajecie zwrot cos koło 1100zł

reklama
Ale dziewczyny chodzi o to ze decydowac sie musimy teraz...Jak planujecie wakacje to nie z tygodniowym wyprzedzeniem...Jasne ze zdazaja sie nieprzewidziane wypadki ale to zawsze tak jest czy planujecie wakacje czy nasze spotkanie...U nas tez w sumie z kasa roznie, ale bedzie zwrot i z tej kasy czesc pojdzie na wyjazd...Babka tez czeka na zaliczke bo to dla niej jakies zabezpieczenie, i to zrozumiale:tak:

Do góry