reklama
Martynka póki co to nikt inny nie był chętny na ten domek który zarezerwowałam więc chyba nie masz si.e co o niego martwić. a jak si.e ktoś znajdzie to sie dogadamy. nie martw się :-)My jedziemy na 100% i zaliczke wpłacimy na pewno
A co do chetnych i domków to tak:
1)Czarna79 100%- 2+3
2)Magdasf 100% 2+2
3)Lilunia83? 2+1
4)Kasia1978 100% 2+2
5)Martynka1987 2+1
6)Dorota123456789 2(1)+1
7)Mirabelka 100% 2(1)+2
8)Ppatqa 100% 2+1
9)Blond_20 1(2) +1
10)Magdziunia 100% 2+1
11)Agamir? 1+2
12)Ustinja? 2+1
13)Malena81 99% 2+2
14)Mama Maksa 100% 2+1
15) Kaka 1+1
16,17) Marma i Wesolutka pod znakiem ??????
A Wanilia albo Aniaaa zagladałyscie tu?? Ciekawe co u Moli np. i czy byłaby chetna albo Kate, ?? Kto jeszcze tak wiecej pisał?? Trina? Co u niej??
Dobra Domki:
Dziewczyny na czerwono się nie okresliły co do domku. Kaka i Agamir moze ten za 120zł??
Wolne zostały:
1 domek za 210zł - do podziału na 3 - czyli 2 sypialnie + wersalka w pokoju z aneksem (6os)
1 domek za 120 - sypialnia 2os + wersalka w pokoju (z aneksem??) (4os)
1 domek za 100 - jesli dobrze rozumiem 1 pokoj 4os?? Wersalka + 2 łozka i aneks. (4os)
Ewentualnie zostaje jeszcze wersalka w pokoju z aneksem w domku Mirabelki i Kasi(2os)
No i Lilunia ty pisałas ze zostajecie tylko na 1albo 2 doby?? Moze jakby to była 1 doba wtedy moglibyscie sie dokoptowac do kogos jakby ktos chciał jednak ten domek 2 osobowy jeszcze?? Z reszta nie wiem!
Dziewczyny okreslajcie sie jak chcecie jechac! A z zaliczkami to nie wyjda jakies kosmiczne kwoty, policzcie sobie wasz domek za 3 doby (np. 80*3) i z tego 30% to wychodzi w tym przypadku np. 72zł, wiec nie tak zle...
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Hehe Lilunia spoko :-) Ja sie tam nie wtrącam tylko tak sobie pomyslałam ze jak ktos by bardzo chciał tak samotnie hihi :-) Ale my jak cos tez mozemy sie z kims wymienic na sypialnie w domku wieloosobowym zamiast tego 2osobowego wiec jak któras bedzie chetna nie ma problemu :-)
A zostajemy tam do niedzieli :-)
A zostajemy tam do niedzieli :-)
Ostatnia edycja:
Cześc dziewczyny!! przeptaszam, że dopiero teraz!! nie zgalądałam na ten wątek.... kurcze..nie wiem jeszcze jak z nami, ponieważ planowaliśmy w Boże Ciało łódki na Mazurach... najprawdopodobniej w najbliższy weekend się okaże, gdyż spotykamy się ze znajomymi z którymi mieliśmy jechać....na zlot bardzo chciałabym jechać. Tzn na pewno w trójkę byśmy pojechali....
Mama Maksa
październikowa mama
A ja mam pytanie kto zbiera kase?
I do kiedy trzeba zapłacic??
I do kiedy trzeba zapłacic??
Ja nie pisałam wcześniej, ale tak jak jest wpisane, to dla mnie ok. Mirabelko witaj na pokładzie :-)
fajnie ze Ci odpowiada;-)
M Maksa no jak to kto

przeciez musze jakoś uzbierać na wyjazd

bo nie wiem czy wiecie ale przydało by się opłacić wyjazd organizatorowiAle szczegóły podam jak wyśle babie potwierdzenie rezerwacji i dowiem się terminu do kiedy trzeba wpłacać zaliczki. Mam nadzieję że uda mi się ugadać z nią do 12 lutego jak wiekszosć bedzie po wypłacie

Ostatnia edycja:
Mama Maksa
październikowa mama
CZARNA to nie my ci opłacamy wyjazd tylko właścicielka powinna ci zafundować domek za to że jej tak dużą grupe przywieziesz:-)
No a moje pytanie było retoryczne bo przyznam sie szczerze że znałam z góry odpowiedź ale chciałam to jeszcze usłyszeć od ciebie
No a moje pytanie było retoryczne bo przyznam sie szczerze że znałam z góry odpowiedź ale chciałam to jeszcze usłyszeć od ciebie

reklama
Hej pytałam babkę czy ten domek za 120 ma aneks kuchenny, i pytałam o kuchenke w tych małych domkach za 80 zł a odp dostałam taka.
Witam
kuchenka jest na tarasie domku Taras jest zadaszony należy tyko do tego domku
nie wiem czego ona sie tyczy czy domku za 120 czy tych za 80
ale dziewczyny wiekszość nas ma kuchnie wiec problemu nie bedzie bo w kazdym domku jest na pewno czajnik

Witam
kuchenka jest na tarasie domku Taras jest zadaszony należy tyko do tego domku
nie wiem czego ona sie tyczy czy domku za 120 czy tych za 80

ale dziewczyny wiekszość nas ma kuchnie wiec problemu nie bedzie bo w kazdym domku jest na pewno czajnik

Podziel się: