reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Magda mam nadzieje że wszystko się ułoży ok i jednak uda Ci sie przyjechac...
Ps. Napisz cos wiecej na zamkniętym albo priva. Co sie dzieje ?? :-(

reklama
MADZIU :-( :-(

NIE gniewajcie sie na mnie ale moze jak Magdziunia nie wie czy pojedzie to moze jakas inna mama wejdzie do mnie i do Malejki w nasz domek
Ja mam nadzieje ze Magdziunia jeszcze pojedzie ale nie wyobrazam sobie sama plaic z Malenka za ten caly domek bo mnie nie bedzie stac na to ????
MARTYNKA a ty nie chcesz do nas dolanczyc?

MADZIU nie gniewaj sie na mnie kochana Pisz na zamknietym co sie dzieje Ja mam nadzieje ze jeszcze pojedziesz ale teraz nie wiem czy to Twoje miejsce nadal alktualne ??/
Ja mam nadzieje zw sie to jeszcze u ciebie dobrze wszystko ulozy

Prosze mnie tu nie linczowac

Ja potwierdzam nasz przyjazd, ale wpłacić będę mogła dopiero po 1-szym :-(
Kto na miejsce Magdziuni?

Co do rozliczeń, to proponuję 210/3 podzielić.
Naszych dzieci nie ma co liczyć, bo za małe.
Wychodzi 3x70 od rodziny = 210 za cały wyjazd.
A 30% z 210 to 63zł i tyle powinna wynieść zaliczka.
Nie wiem co Dorotka na to.

No i kto się do nas przytuli???

Malena ale x 3 doby;-);-);-);-);-) bo jak widzę policzyłaś jedna:tak:

I co teraz z tym domkiem !!!!! ktoś dochodzi do Maleny i Dorotki bo nie wiem czy rezerwować czy nie:sorry2:

Malena ale x 3 doby;-);-);-);-);-) bo jak widzę policzyłaś jedna:tak:

I co teraz z tym domkiem !!!!! ktoś dochodzi do Maleny i Dorotki bo nie wiem czy rezerwować czy nie:sorry2:
CZARNA MALENKA policzyla za 3 doby :-)
Domek za 210 zl za dobe .Na podzial na 3 to wychodzi po 70 zl za dobe od pary I MALENKA obliczyla srednia za 3 doby :tak:

MALENKO ja tak od samego poczatku liczylam ze podzielimy 210 zl na 3 czyli po 70 zl :tak:

No wlasnie kto do nas dolanczy??????????

reklama
No ok rozumiem ze kazdy z tego domku powinien wplacic 63 zl zaliczki bo i tak jak czarna napisala to zaliczka za domek za 210 zl to 189 zl wiec by sie zgadzalo :-)

Do góry