reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Domi Martyna nie ma co komuś wyliczać ile kto na co wydaję bo to nie nasze portfele;-)

Dorotka oby wszystko się poukładało, pamietaj ze net tez odliczasz:tak::tak:

reklama
Tylko sie ze mnie nie smiejcie.Bo my nigdy netu nie odliczalismy :-(.I nie wiem co jest potrzebne aby go Oldliczyc.Ja mam tylko poplacone rachunki,te male swistki z rachunku a wszystko inne wyrzucam :-(.

Jutro ide po pita do kauflandu i odrazu ide to zaniesc tej babce wiec najpozniej w wekend powinnam sie dowiedziec ile mam zwrotu.Niestety wychowawczy z rzedu jest nieopodatkowany i nie wiem czy przez to zas na zwrocie nie strace :-(.

No nic dowiem sie ile tego bede miala i bede myslala :-).

Czarna ja nie mam zamiaru tu nic nikomu wyliczac, to kazdego indywidualna sprawa :-) Ja mowilam tylko o tym zwrocie, zeby Dorota sie dowiedziała jak to dokładnie wyglada, czy na pewno ta babka ma racje, odliczyła Internet itd to juz inna sprawa :-)
Dorotko potrzebujesz rachunków za internet i dowodów wpłaty :-)

Dorka z tego co wiem to i tak cinic nie da bo jak masz malo podatku odprowadzonego ze za Oli nie dostaniesz calego zwrotu to neta tez nie odliczysz:sorry:moze sie myle

Co do twoejgo portfela nie chodzi mi zebys sie tu rozliczala przedemna ale zdziwil mnie fakt tej jazdy na gape kkilka lat temu i ze dopiero treaz dlug sciagaja a co najdziwniejsze ze w ratach przeciez to chyba nie jakies ogromne przewinienie z tego co wiem to kara za taki przejazd nie jest taka wysoka ale moze rowniez sie myle bo nie znam tego z autopsji
a dwa telefony masz racje podzwonilas rachunek pociaglo :no:szkoda ehh ciezko jest

dorotka ciężka sytuacja, ale tak jak piszą dziewczyny, jeszcze jest czas, może G. jakąś lepszą robotę załapie wiosną, albo dodatkowo gdzieś się zahaczy i dorobi
trzymam kciuki :tak:

Ostatnio sporo tu o Waszym wyjeździe. Superowy pomysł i szczerze, to trochę załuję ze nie wybiore się tam z Wami.

Ja chciałaby choć na weekend wybrac się z Michem do Przyłęgu k. Trzcianki. To jest agroturystyka w środku lasu. Są tam 4 baseny, rowery, quady, konie, pies z który dzieciaki mogą robić dokładnie wszystko. Za dobę biorą 70 zl a w tym 4 posiłki (dzieci do 3lat za free a do 7 - 50%) Zobaczymy jak to będzie po operacji Michałka ale przydałaby się taka odskocznia.

ANULA a dlaczego nie mozesz sie wybrac na te wakacje z bb????????

Ja coraz wieej o tymmysle i chyba serio bede musila zrezygnowac bo chce mamie cos kasy oddac i cos odlozyc ja jakies rachunki.W zaleznosci ile bede miala tego wzrotu.

Na tydzien wakacji z klubem raczej pojade bo tam wydamy tylko na jedzenie i tak samo jak z mama i jasiem pojade do Jasia rodziny.

Nie wiem jeszcze decyzji ostatecznej nie podjelam ale cos marnie to widze :-(.

eeeeeeeeeeee spokoj mi tu;-):rofl2:
Dorota juz nie pisze, tlko nie jedzie i juz bo sama sie zakreci w tym wszystkim;-)
a reszta juz nic nie pisze bo sie znowu zrobi nie milo:-)
Dorota poniesie konsekwencji swoich cznow, bo nie sadze zebybbabka oddala zaliczke...moze ktos wskoczy na jej miejsce wtedy dziewczyny nie beda musial placic za ten duzy domek we dwie...

Jatam jade bankowo, oczywiscie jesli do tego czasu nie zejde:rofl2: i mam zamiar sie super extra bawic, awet jak bede sama:-p:-p:-p

reklama
Do góry