reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nam pokazuje 290 km i 3,5h, no częśc trasy jedziemy autostradą A1 (jakies 100km), wiec luzik, gorzej później, bo w kilku miejscach są roboty drogowe, no i w Bydgoszczy pewnie na korki trafimy... No chyba że mój zdecyduje jechac przez Toruń, bo niby lepsza droga (choc ciutke dłuzsza), tylko nie wiem czy tam gdzies utrudnien przez powodz nie bedzie :-( Ps. Kasia jak jedziecie z Torunia?? Przez Inowrocław??
No i my tez na pewno bedziemy stawac gdzies na jedzonko, zmiane pampka i rozprostowanie nózek :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Martynka z tego co się orientuję, to jeśli przez Toruń na Inowrocław, to moje miasto możecie minąć jadąc przyszłą autostradą. Przez Łysomice wtedy dobrze jest jechać, coś mi się wydaje, to wtedy Toruń zostawicie bokiem. Ja nie wiem jak będziemy jechać, bo to M na targeo wytyczy szlak.
Teraz to mam inny kłopot, bo Martyna w nocy miała temperaturę, co w sumie jest dobre, bo organizm się ruszył wreszcie po 1,5 miesiąca, ale żeby zdążyła się z tego wygrzebać do wyjazdu :-(

trudno, a ja mam nadzieje ze otworzą most i droge na przyborów z nowej soli bo jak nie to musimy przez cigacice lecieć a do dalej- hurrrrrraaaaaaaa, ale może do tego czasu się cofnie woda, kumpela tamtendy jeździ do jobu i siedzi od poniedziałku na urlopie o nie ma jak dojechac

reklama
Fajnie Wam dziewczyny że się razem spotkacie:tak:
CZekam póżniej na jakieś zdjęcia:-)
My też już się pakujemy powoli bo w środę lecimy na Kretę. Trochę się martwię jak Bartek da radę 4 godz w samolocie bo ostatnio ma nadmiar energii:-p:-p

Do góry