Dokladnie Kasiek to ta plastelina ale ja mojej nie kupię

Strasznie droga jest. U nas kosztuje te małe pudełko 5 euro a co po jednym? Trzeba więcej

Byłam z Simim u laryngologa i wiecie co się okazało? Że chodził z środkowym zapaleniem ucha od miesiąca! Ale się wkurzyłam bo dwa razy byłam u pediatry i raz kazała odczekać, drugą rażą inny przepisał krople i kazał przyjść do kontroli a ja się wkur....i sama zrobiłam termin do laryngologa. Przepisał antybiotyk i 8.1 do kontroli jak nie przejdzie to zabieg będzie miał. Lekarz mówił,że wcale się nie dziwi, że młody słabo słyszy i ucho go boli. Leonowi kupiłam maść na dziąsła bo żele nie pomagają. I zaczęłam mu dawać 2 ale daję spowrotem 1 bo więcej wymiotował,nie chciał pić za bardzo tego mleka. I dziś wieczorem ładnie zasnął

Zobaczymy jaki jutro będzie dzień. Młodą musiałam wczesnym po południem ze szkoły odebrać bo się źle czuła. Brzuch ją bolał,blada była i mówiła,że się źle czuje. Mam nadzieję,że spokojnie nockę prześpi bez żadnych ceregieli :/ Może Leon też miał tego wirusa i taki marudny był. On zazwyczaj ma to samo i w tym samym czasie co Julia. Ja padam na cycki bo od południa poza domem. Najpierw zakupy, potem szybko do domu je wypakować, Julę do teściowej i z młodymi do lekarza....potem znowu do apteki,po Julię i po B.
Dobrze, że chociaż teściowa kolację nam dała

Trochę jej nagadaliśmy i jest jak dawniej. A tak wgl dziewczyny zastanawiałam się ostatnio czemu imiona swoich chłopów piszemy skrótowo? Przecież my swoje znamy(nawet latka) i dzieci też
Tak więc mój ma na imię Björn