reklama
nutria
Mama X 2009
Jak zwykle nic nie ogarniam.
Rozumiem, ze jutrzejsze spotkanie się rozmyło
To jak wrócę, to będę patrzeć czy mozemy się jakoś spotkać
Mrsmoon - gdzie i jak długo w Wiśle będziecie? Bo my w nocy z piątku na Sobotę jedziemy
Co do planów Wrzesniowych, to nie mam pojęcia.
Znów jeździmy do mojej mamy, bo nasza opiekunka znalazła inną pracę
ze względu na nią się naprawdę cieszę, ale ja sama,.. no proste, że wolałabym ją mieć u siebie ;-)
Rozumiem, ze jutrzejsze spotkanie się rozmyło
To jak wrócę, to będę patrzeć czy mozemy się jakoś spotkać
Mrsmoon - gdzie i jak długo w Wiśle będziecie? Bo my w nocy z piątku na Sobotę jedziemy
Co do planów Wrzesniowych, to nie mam pojęcia.
Znów jeździmy do mojej mamy, bo nasza opiekunka znalazła inną pracę
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Moon ja też się mogę na spotkanie wprosić?? ;-)
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
To ja czekam na info od Ciebie :-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Bardzo dziękuję za krótkie spotkanie w Ikea z Madzioolką i Jej T. oraz oczywiście Majonezką a także z Mrsmoon i Majkiem.
Towarzyszyłam Wam dość krótko, ale Panie M. juniorki grzecznie siedziały w wózkach
Do miłego.
Towarzyszyłam Wam dość krótko, ale Panie M. juniorki grzecznie siedziały w wózkach
Do miłego.
Ostatnia edycja:
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Dziewczyny,gł. Saffi - niestety musimy odwołać swoją obecność na Smykofonii 08 września :-
sorry2:
albowiem mam wyjazd integracyjny z roboty - niby dobrowolny, ale trzeba rękę na pulsie trzymać. Jesteśmy do dyspozycji 09.09. na a koncert mam nadzieję, że 22.09. się już uda.
Może Któraś reflektuje w zamian - http://www.teatrmalegowidza.pl/repertuar.php?miesiac=09&rok=2012 - 09.09. na 10 ? Czakam na info przez najbliższy tydzień.
albowiem mam wyjazd integracyjny z roboty - niby dobrowolny, ale trzeba rękę na pulsie trzymać. Jesteśmy do dyspozycji 09.09. na a koncert mam nadzieję, że 22.09. się już uda.Może Któraś reflektuje w zamian - http://www.teatrmalegowidza.pl/repertuar.php?miesiac=09&rok=2012 - 09.09. na 10 ? Czakam na info przez najbliższy tydzień.
Ostatnia edycja:
reklama
Kochane, przesyłam wiadomość od Asinki - jutro i w pt będzie w W-wie, jeżeli któraś z Was jest wolna i chce się spotkać, to dzwońcie i piszcie do Niej na kom. Ja jutro obskakuję lekarzy, mojego endo i Mai pediatrę, mam nadzieję, że uda mi się do roboty wyskoczyć jakos
Podziel się: